scholen

Zoek je yogaschool

Zoek je een yogaschool in jouw buurt? In ons overzicht ben je op de juiste plek!

Je kunt als studio-eigenaar gratis jouw school hier toevoegen aan het overzicht. Wil je een docentenopleiding op onze website plaatsen? Plaats je advertentie.

Zoek een school

yogascholen

United.Yoga
United.Yoga is de eerste yogaschool met de focus helemaal op Jivamukti Yoga. Uitdagende, creatieve āsana lessen, in een mix met focus op de oude yoga teachings en goeie muziek.
Amsterdam
Dolfijnwellness
Deugdenyoga, reconnective yoga, kinderyoga. Er wordt aan kleine groepen les gegeven 8 tot 12 personen. Op de mooiste plek in Amsterdam aan het nieuwe meer.Bij mooi weer buiten les!
Amsterdam
LiveYoga Amsterdam
We are liveYoga, a yoga school in Amsterdam Oost. We offer yoga classes and a wide variety of mindfulness & meditation practices.
Amsterdam
Classical Yoga
Revital Prisler is known for her serious and personal approach and for her in depth knowledge of the human body and mind. All classes are open all level students.
Amsterdam
Lokah
Lokah, de eerste Yogaschool op donatie in Amsterdam Oudwest ! Jij bepaalt dus zelf wat je voor de Yoga betaalt. 2e Constantijn Huygensstraat 37, kijk op www.lokah.nl.
Amsterdam
Thrive Yoga
Voel je direct thuis en welkom in onze drie sfeervolle yogastudio's in Amsterdam Oost op Zeeburg en IJburg en in de Indische buurt.
Amsterdam
yogasalon
Yogasalon ligt in het hartje van de Amsterdamse Pijp. In deze prachtige en lichte 'state-of-the-art' studio geeft Lilian van Dam o.a. privé yoga en /of klassiek Indiase zang les.
Amsterdam
De Nieuwe Yogaschool
De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan ‘alleen’ yoga en meditatie. We zijn een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar.
Amsterdam
Yogapoint Amsterdam
Wij zijn Yogapoint en hebben onze studio in Amsterdam Noord.Wij geven les in verschillende yogastijlen. Check de www.yogapoint.nl voor het rooster. Wees welkom!
Amsterdam
YOGA GARAGE
De Yoga Garage is sinds 2001 een rustige yogastudio in Amsterdam West, waar les wordt gegeven volgens de principes van Critical Alignment yoga.
Amsterdam
Samana Yoga Center
Samana Yoga Center is the Amsterdamian home of Vijñāna Yoga. Expect high-quality classes from talented teachers: Samana is your way to catch your breath in the modern world of haste.
Amsterdam
Svaha Yoga
If you’re looking for a groovy Vinyasa flow yoga studio in Amsterdam – look no further. With three different locations in town and daily classes in three intensities, you can park your mat anytime!
Amsterdam
Leef Yoga
Leef-Yoga, is een kleine en sfeervolle studio met een gevarieerd lesaanbod. Door de kleine groepen en goede docenten is er aandacht voor alle cursisten. Een intieme en liefdevolle bejegening voor elk.
Amsterdam
Amsterdam Yoga Centre
Amsterdam Yoga Centre is een van de oudste yogascholen in het centrum van de stad. Degelijke lessen gericht op kracht en souplesse voor alle leeftijden en niveaus. Individuele aandacht.
Amsterdam
Yoga Spot Amsterdam
Yoga Spot is een sfeervolle studio in Amsterdam Oud-Zuid met een warm karakter en persoonlijke aandacht. Wij geven toegankelijke yoga en pilates lessen in diverse stijlen.
Amsterdam

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief