Abonneren vanuit België

Hier kunt u terecht met al uw vragen over bestaande en nieuwe abonnementen, uw betaalwijze en lezersaanbiedingen als u in België woont. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen en de daarbij behorende antwoorden.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer +31 85 0293185. Zij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

  • Waar kan ik een abonnement op Yoga Magazine en/of Yogatv afsluiten?

Voor een abonnement op Yoga Magazine of een cadeau-abonnement kunt u terecht op deze pagina. 
Na betaling kun u hier uw account aanmaken.
U kunt inloggen met uw abonneenummer, bestaande uit vijf cijfers: ALXXXXX.
Uw abonneenummer vind u in de mail die u hebt ontvangen. Ook op de seal van Yoga Magazine kunt u het abonneenummer vinden.

  • Hoe kan ik een artikel uit de webshop bestellen?

Een product bestellen in de webshop voor een buitenlands afleveradres is enkel telefonisch mogelijk of per e-mail. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via yoga.service@weekbladpers.nl of telefonisch via +31 85 0293185. Vermeld in uw e-mail je adresgegevens en de omschrijving en prijs van het artikel(en) dat u wilt bestellen. De betaling van uw bestelling kan middels een automatische incasso van een Nederlandse rekening of via een nota plaatsvinden (levering vindt dan plaats nadat de betaling is verwerkt). De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van uw bestelling.

Heb je een andere vraag?

Mail naar yoga.abonnement@weekbladpers.nl

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief