Docenten

Adriene Mishler

Adriene Mishler

Adriene begon met het opnemen van yogavideo's vanuit haar huiskamer. Inmiddels is ze wereldberoemd en heeft ze miljoenen kijkers.

Afke Reijenga

Afke Reijenga

Afke Reijenga is een bevlogen yoga- en tantradocent. Ze organiseert zowel in Nederland als in het buitenland yoga- en tantraretreats. 

Alexandra Gossink

Alexandra Gossink

De zee is Alexandra's grootste inspiratiebron en ze is pionier op het gebied van surfyoga.

Amanda Dee

Amanda Dee

Ze is geboren in Engeland, reisde de wereld rond om haar passie voor dansen uit te leven en volgde een yogaopleiding in New York.

Anat Geiger

Anat Geiger

Deze temperamentvolle en charmante Zuid-Amerikaanse heeft heel veel yogakennis in huis.

Andréa Drottholm

Andréa Drottholm

Andréa startte met Ashtanga yoga om gezond te blijven, later werd het dé manier om te bereiken wat ze belangrijk vindt in het leven.

Anneke Verweijen

Anneke Verweijen

Anneke is sinds 1999 de directeur van de Saswitha opleiding voor yoga en wijsbegeerte, de oudste yogaopleiding van Nederland, waar ze zelf ook nog steeds lesgeeft.

Annette Visser

Annette Visser

Annette Visser ruilde haar danscarrière in voor werk als yogadocent. Medeyogi's noemen haar ook wel ‘no nonsense yogi’, omdat ze zo aards en praktisch is.

Anoshe Overington

Anoshe Overington

Als kind zocht Anoshe al naar het geheim van het leven. De afgelopen jaren liet ze landen, huizen en spullen achter, nu is ze terug in Nederland.

Barbara van Norden

Barbara van Norden

Barbara van Norden is yogadocent bij Svaha yoga in Amsterdam. Ze is gespecialiseerd in Ashtanga, Vinyasa, Yoga Nidra en Yin yoga

Carry de Boer

Carry de Boer

Carry de Boer is zelfstandig yogadocent. Ze volgde onder andere de Vinyasa flow docentenopleiding van Johan Noorloos en geeft Vinyasa- maar ook Acro yoga.

Christel Jansen

Christel Jansen

Christel Jansen is yoga- en meditatiedocent bij Prayag meditatieopleidingen

Colette Edelenbosch

Colette Edelenbosch

Colette Edelenbosch geeft speciale plus-size yogalessen aan volle vrouwen. Want yoga is voor iedereen!

Coral Brown

Coral Brown

In haar lessen combineert Coral de dynamische en creatieve energie van Prana Flow yoga met haar ervaring als holistisch therapeut.

Daan Timmers

Daan Timmers

Docente Daan trekt zich niets aan van wat anderen ‘normaal’ of ‘goed’ vinden: ze trekt haar eigen plan, thuis en op de mat.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief