nietgratis
Water: creativiteit in overvloed

Water: creativiteit in overvloed

940 weergaven
Bewaar als favoriet

Een vloeiende yogales gewijd aan het uitnodigen van meer creativiteit, levenskracht en dromen. Dat doe je door samen met Daphne Koken het element water te inviteren.

Vind je eigen ritme met het water-element

Een Vinyasa practice waarin de focus wordt gelegd op de beweeglijkheid van het lichaam, het vermogen om mee te bewegen en je eigen ritme te vinden. Je start met het verbinden met je onderbuik, waar je creatieve levensenergie wordt opgeslagen. Dat doe je onder andere door het inzetten van de Yoni Mudra. Vervolgens beweeg je vloeiend; Daphne stimuleert je om vrij te bewegen en je eigen creativiteit in de flow mee te nemen. Zo wakker je het water-element aan.

Een moment van bezinning

De les wordt afgesloten met een moment van bezinning, vanuit de connectie met het water-element. Wat geeft jou inspiratie en creativiteit in het leven? En doe je genoeg om deze kwaliteiten te voeden? Wat zou je doen om deze in balans te brengen? En wat zijn jouw diepste wensen en dromen? In meditatie en Savasana heb je de mogelijkheid om op deze vragen te reflecteren. Voel je uiteraard vrij om hier langer de tijd voor te nemen. 

Laat de les je inspireren om de eigenschappen van water aan te wakkeren en zo een gevoel van beweeglijkheid, flexibiliteit en creativiteit te cultiveren.

Meer lezen over het water-element? We schreven er een uitgebreid artikel over. Lees ‘m hier.

 

Kledingcredits: sportbeha Manduka, top Lulu Lemon, legging Manduka.

Meer over Daphne Koken

Daphne Koken wil haar passie voor Vinyasa yoga met zoveel mogelijk mensen delen. Voor haar staat yoga voor vrijheid. Niet alleen in de ziel, maar ook in het lichaam. In Daphnes lessen zijn ademhaling, focus, kracht en een zachte flow belangrijk.

Meer weten over Daphne? Bekijk haar docentenpagina of bezoek haar Instagram account.

27 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief