Veelgestelde vragen

Wil je iets weten over yoga of over een van onze producten? Wie weet vind je het antwoord tussen een van deze veelgestelde vragen.

FAQ

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  Over yoga

 • Wat is yoga?

  Wat is yoga eigenlijk? In dit artikel lees je er meer over.

 • Welke soorten yoga zijn er en hoe vind ik een yogastijl die bij me past?

  Er zijn een heel hoop vormen van yoga. Een aantal belangrijke stijlen vind je in ons yogastijlen-overzicht. Door verschillende stijlen te proberen, bijvoorbeeld in een yogaschool of bij Yoga by Happinez, kom je erachter welke stijl bij jou past.

 • Hoeveel mensen doen aan yoga?

  Zo’n 1,6 miljoen mensen hebben het afgelopen halfjaar aan yoga gedaan. Wil je meer weten over wie ‘de yogi’ is? Lees de uitslag van ons onderzoek.

 • Moet je lenig zijn voor yoga?

  Yoga is voor iedereen! Je hoeft er niet lenig voor te zijn. Je wórdt er misschien wel lenig van. Kijk maar in onze poll hierover (en vul hem zelf ook even in!).

 • Over Yoga by Happinez

 • Wat is Yoga by Happinez en kan ik dit ook gebruiken als beginner?

  Met Yoga by Happinez volg je yogalessen waar en wanneer het jou uitkomt via computer, tablet en smartphone. Kies uit meer dan 400 online lessen van de beste nationale en internationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ademhaling, ochtend- & avondyoga. Er zijn lessen van 5 tot 90 minuten, voor elk niveau. Er zijn lessen speciaal voor beginners, voor ervaren yogi’s en voor gevorderden. Probeer een van de gratis lessen, te herkennen aan het blauwe balkje over de video. 

 • Hoe kan ik na het afsluiten van een lidmaatschap inloggen?

  Om te kunnen inloggen moet je je eerst registeren.

  1. Registreer je op deze pagina.
  2. Controleer je e-mail en bevestig je account. 
  3. Log in met je e-mail en wachtwoord en koppel daarna je lidnummer (abonneenummer) aan je account. Je vindt dit nummer in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het afsluiten van je lidmaatschap. 
  4. Nadat je je hebt geregistreerd en je lidnummer (abonneenummer) hebt gekoppeld, kun je inloggen op Yoga by Happinez. Om in te loggen ga je naar ‘aanmelden’ (rechts bovenin de menubalk) en vul je de account-gegevens in die je in de vorige stap hebt aangemaakt. 

 • Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe kan ik dat doen?

  Log in op je account. Klik vervolgens op het menu rechts bovenin, een uitklapmenu komt tevoorschijn. Ga naar ‘account’. Hier kun je je gegevens wijzigen.

  Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@yogabyhappinez.nl of via 0208947594. 

 • Ik wil mijn favoriete video’s graag opslaan, kan dit?

  Ja, dat kan (als je lid bent). Klik op een hartje bij een video en de les wordt opgeslagen tussen je favoriete video’s.

 • Hoe vaak komen er nieuwe video's online op Yoga by Happinez?

  Op Yoga by Happinez komen de lessen in series online op het platform, met af en toe een losse nieuwe les. De series zijn met aandacht samengesteld, vanuit een specifiek thema. Dat kan variëren van reeksen over filosofie, stressvermindering tot ochtendyoga en yoga- en meditaties om slaap te verbeteren.

 • De video laadt niet goed of blijft hangen, wat kan ik doen?

  Om de online lessen van Yoga by Happinez te volgen heb je een goede internetverbinding nodig. Bovenal is het belangrijk dat je altijd je browser update naar de nieuwste versie, vaak verhelpt dit problemen met laden.

  Rechtsonder in het scherm van de video kun je de kwaliteit van de video verlagen (bijvoorbeeld van HD naar 720p of 540p) dit kan ook schelen.

  Gebruik je Internet Explorer als browser op je Windows-computer? Gebruik een andere browser. Windows update Internet Explorer niet meer, waardoor deze niet goed werkt. Download bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

 • Inloggen lukt niet, wat moet ik doen?

  In mei 2024 is Yoga by Happinez overgestapt op een verbeterd inlog– & accountsysteem. Dat heeft tot gevolg dat alle leden een nieuw account nodig hebben. Lukt het niet om in te loggen? Volg dan eerst deze stappen:

  1. Heb je nog geen nieuw account aangemaakt? Dan heb je geen toegang tot het nieuwe inlogsysteem en kun je de yogalessen niet bekijken. Volg deze stappen om een nieuw account aan te maken: 

  • Registreer je op deze pagina.
  • Controleer je e-mail en bevestig je account. 
  • Koppel daarna je lidnummer (abonneenummer) aan je account. Je vindt dit nummer in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het afsluiten van je lidmaatschap én in de extra email die jou informeerde over de overstap naar het nieuwe inlogsysteem. Deze is op 21 mei 2024 verstuurd. 
  • Nadat je je hebt geregistreerd en je lidnummer (abonneenummer) hebt gekoppeld, kun je inloggen op Yoga by Happinez. Om in te loggen ga je naar ‘aanmelden’ (rechts bovenin de menubalk) en vul je de account-gegevens in die je in de vorige stap hebt aangemaakt. 

  2. Heb je wel een nieuw account aangemaakt, maar je lidnummer nog niet gekoppeld? Doe dit dan alsnog, dit is namelijk nodig om de video’s te bekijken. Zo koppel je je lidnummer aan je account. 

  3. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuwe aan. 

   

 • Kan ik de yogalessen op mijn tv afspelen met mijn Chromecast of met Apple TV?

  Ja, dit kan (of zowel je telefoon, tablet of computer) met Apple TV.

  Je kunt de video’s niet direct casten via je Chromecast. Via een kleine omweg kan het wel:

  • Via je computer: je kunt het scherm/tabblad in Chrome casten:
   yoga tv chrome cast
  • Via je tabblad of smartphone:
   Op Android kun je de app Google Home installeren. Deze app maakt het mogelijk om je telefoonscherm te ‘spiegelen’ met je tv.
  • Meer lezen? Hier en hier vind je uitleg van Google Support.

   

 • Is er een app voor Yoga by Happinez?

  Er is nog geen Yoga by Happinez-app. Je kunt video’s nu bekijken op je computer, laptop, tablet of smartphone of streamen naar je televisie.

 • Trainingen

  Je kunt niet langer online trainingen kopen op Yoga by Happinez. Volg je op dit moment nog een training? Dan kan je via deze link inloggen.

   

 • Digitaal lezen in de Mijn Magazines App

  Als lid van Yoga by Happinez krijg je nu ook toegang tot de Mijn Magazines-app. Dit is een nieuwe app waarin je alle andere merken van Roularta kunt vinden én lezen. Je krijgt toegang tot artikels en columns van jouw favoriete merken en kunt deze verhalen lezen op je telefoon, tablet of laptop. Meer weten over Mijn Magazines? Bezoek deze pagina. 

  De app kun je hier downloaden. Op je desktop lees je hier digitaal de content van je favoriete magazines.

   

   

 • Wanneer ontvang ik het nieuwe nummer?

  In het overzicht hieronder kun je zien rondom welke datum je het nieuwe nummer, jaargang 2024, thuis ontvangt. Ons magazine ligt in dezelfde week ook in de winkel.

  Bezorgschema 2024

  Magazine 1: Tussen 29 januari en 4 februari 2024
  Magazine 2: Tussen 29 april en 5 mei 2024 
  Magazine 3: Tussen 22 en 28 juli 2024
  Magazine 4: Tussen 14 en 20 oktober 2024

   

 • Wat kost Yoga by Happinez?

  De prijzen van Yoga by Happinez zijn:

  Tarief combi-lidmaatschap € 6,00 per maand of € 72,- per jaar 

  Tarief Yoga by Happinez maand-lidmaatschap € 7,50 per maand. 

 • Wanneer ontvang ik het welkomstcadeau?

  Je ontvangt je welkomstcadeau, indien op voorraad, in ongeveer 7 werkdagen nadat je betaling is ontvangen.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je kunt je abonnement telefonisch opzeggen via onze klantenservice. Telefoon 0208947594 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur). 

 • Bestellen vanuit het buitenland

 • Ik woon in België. Hoe kan ik een magazine of ander artikel uit de webshop bestellen of een lidmaatschap afsluiten?

  Dat vind je hier.

 • Hoe kan ik iets bestellen of lid worden vanuit een ander land dan Nederland of België?

  Neem contact op met onze klantenservice: klantenservice@yogabyhappinez.nl.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief