Veelgestelde vragen

Wil je iets weten over yoga of over een van onze producten? Wie weet vind je het antwoord tussen een van deze veelgestelde vragen.

FAQ

Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

  Over yoga

 • Wat is yoga?

  Wat is yoga eigenlijk? In dit artikel lees je er meer over.

 • Welke soorten yoga zijn er en hoe vind ik een yogastijl die bij me past?

  Er zijn een heel hoop vormen van yoga. Een aantal belangrijke stijlen vind je in ons yogastijlen-overzicht. Door verschillende stijlen te proberen, bijvoorbeeld in een yogaschool of op Yoga Online, kom je erachter welke stijl bij jou past.

 • Hoeveel mensen doen aan yoga?

  Zo’n 1,6 miljoen mensen hebben het afgelopen halfjaar aan yoga gedaan. Wil je meer weten over wie ‘de yogi’ is? Lees de uitslag van ons onderzoek.

 • Moet je lenig zijn voor yoga?

  Yoga is voor iedereen! Je hoeft er niet lenig voor te zijn. Je wórdt er misschien wel lenig van. Kijk maar in onze poll hierover (en vul hem zelf ook even in!).

 • Over Yoga Online

 • Wat is Yoga Online en kan ik dit ook gebruiken als beginner?

  Met Yoga Online volg je yogalessen waar en wanneer het jou uitkomt via computer, tablet en smartphone. Kies uit meer dan 400 online lessen van de beste nationale en internationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ademhaling, ochtend- & avondyoga. Er zijn lessen van 5 tot 90 minuten, voor elk niveau. Er zijn lessen speciaal voor beginners, voor ervaren yogi’s en voor gevorderden. Probeer een van de gratis lessen, te herkennen aan het blauwe balkje over de video. 

 • Hoe kan ik na het afsluiten van een lidmaatschap inloggen?

  Om te kunnen inloggen moet je je eerst registeren.

  1. Registreer op deze pagina met je lidnummer of ordernummer. Deze vind je in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het afsluiten van je lidmaatschap.
  2. Controleer je e-mail voor de bevestiging van je account.
  3. Na het registeren kun je inloggen op yogaonline.nl door op Inloggen te klikken en de gegevens in te vullen die je net hebt aangemaakt voor je account.

  Vanaf eind mei stapt Yoga Online over naar een nieuw inlogsysteem. Je ontvangt t.z.t. een email met de instructies om een nieuw account aan te maken. 

 • Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe kan ik dat doen?

  Op dit moment is het niet mogelijk om je gegevens te bekijken of je account te wijzigen. Excuses voor het ongemak. Komende weken brengen wij namelijk verbeteringen en beveiligingsupdates aan in ons inlog- en registratiesysteem. Als je je gegevens wilt wijzigen, kun je contact opnemen met de klantenservice via yoga.abonnement@weekbladpers.nl of via 085-0293185.

  Vanaf eind mei 2024 wordt er een update uitgevoerd. Vanaf dan is je huidige wachtwoord niet meer geldig. Tegen die tijd word je geïnformeerd per email en gevraagd een nieuw account aan te maken. Hou je mailbox dus in de gaten.

 • Ik wil mijn favoriete video’s graag opslaan, kan dit?

  Ja, dat kan (als je lid bent). Klik op een hartje bij een video en de les wordt opgeslagen tussen je favoriete video’s.

 • Hoe vaak komen er nieuwe video's online op Yoga Online?

  Op Yoga Online komen de lessen in series op het platform, met af en toe een losse nieuwe les. De series zijn met aandacht samengesteld, vanuit een specifiek thema. Dat kan variëren van reeksen over filosofie, stressvermindering tot ochtendyoga en yoga- en meditaties om slaap te verbeteren.

 • De video laadt niet goed of blijft hangen, wat kan ik doen?

  Om Yoga Online te gebruiken heb je een goede internetverbinding nodig. Bovenal is het belangrijk dat je altijd je browser update naar de nieuwste versie, vaak verhelpt dit problemen met laden.

  Rechtsonder in het scherm van de video kun je de kwaliteit van de video verlagen (bijvoorbeeld van HD naar 720p of 540p) dit kan ook schelen.

  Gebruik je Internet Explorer als browser op je Windows-computer? Gebruik een andere browser. Windows update Internet Explorer niet meer, waardoor deze niet goed werkt. Download bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

 • Inloggen lukt niet, wat moet ik doen?

  Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuwe aanvragen.

  Als inloggen om andere redenen niet lukt, mail dan naar yoga.abonnement@weekbladpers.nl. Vermeld hierbij liefst je lidnummer. Bij problemen bij het bekijken van video’s: geef eventueel door welke browser je gebruikt (Chrome, Safari, Firefox, Explorer) en op wat voor apparaat je Yoga Online gebruikt (iPhone, Android-telefoon, soort tablet, laptop, e.d.).

 • Kan ik de yogalessen op mijn tv afspelen met mijn Chromecast of met Apple TV?

  Ja, dit kan (of zowel je telefoon, tablet of computer) met Apple TV.

  Je kunt de video’s niet direct casten via je Chromecast. Via een kleine omweg kan het wel:

  • Via je computer: je kunt het scherm/tabblad in Chrome casten:
   yoga tv chrome cast
  • Via je tabblad of smartphone:
   Op Android kun je de app Google Home installeren. Deze app maakt het mogelijk om je telefoonscherm te ‘spiegelen’ met je tv.
  • Meer lezen? Hier en hier vind je uitleg van Google Support.

   

 • Is er een app voor Yoga Online?

  Er is nog geen Yoga Online-app. Je kunt video’s nu bekijken op je computer, laptop, tablet of smartphone of streamen naar je televisie.

 • Wat kost Yoga Online?

  De prijzen van Yoga veranderen per 1 januari 2022:

  Tarief combi-lidmaatschap € 6,00 per maand of € 72,- per jaar 

  Tarief Yoga Online lidmaatschap € 7,50 per maand of € 60,- per jaar 

 • Over Yoga by Happinez

 • Wanneer ontvang ik het nieuwe nummer?

  In het overzicht hieronder kun je zien rondom welke datum je het nieuwe nummer, jaargang 2024, thuis ontvangt. Ons magazine ligt in dezelfde week ook in de winkel.

  Bezorgschema 2024

  Magazine 1: Tussen 29 januari en 4 februari 2024
  Magazine 2: Tussen 29 april en 5 mei 2024 
  Magazine 3: Tussen 22 en 28 juli 2024
  Magazine 4: Tussen 14 en 20 oktober 2024

   

 • Wanneer ontvang ik het welkomstcadeau?

  Je ontvangt je welkomstcadeau, indien op voorraad, in ongeveer 7 werkdagen nadat je betaling is ontvangen.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je kunt je abonnement telefonisch opzeggen via onze klantenservice. Telefoon: 085-0293185 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur).

 • Bestellen vanuit het buitenland

 • Ik woon in België. Hoe kan ik een magazine of ander artikel uit de webshop bestellen of een lidmaatschap afsluiten?

  Dat vind je hier.

 • Hoe kan ik iets bestellen of lid worden vanuit een ander land dan Nederland of België?

  Neem contact op met onze klantenservice: yoga.abonnement@weekbladpers.nl.

 • Online trainingen

 • Hoe werkt een online training?

  Welke trainingen we aanbieden, wat ze inhouden en hoe ze werken vind je op de pagina’s van de verschillende trainingen. Kies een training uit het overzicht, lees meer over de inhoud, de docent en bekijk de korte video.

 • Kan ik een proefles van een training volgen?

  Van de meeste online trainingen kun je een proefles volgen. Op de verschillende trainingspagina’s vind je halverwege de knop ‘Volg proefles’. De proefles is te volgen op Yoga Online: het is vaak een eerste of een deel van een van de videolessen uit de training.

 • Wat is het verschil tussen Yoga Online en een online training?

  Yoga Online is ons kanaal waarbij je toegang hebt tot meer dan 400 online yogalessen. Je neemt een lidmaatschap af per maand of per jaar, en houdt gedurende die periode (of tot je lidmaatschap stopt) toegang tot al deze lessen. Als een soort Netflix dus! Alle lessen zijn te vinden op www.yogaonline.nl. Je hebt daarbij niet automatisch toegang tot de online trainingen.

  Een online training kun je zien als een ‘pakket’ aan lessen rondom een specifiek thema, zoals Anti-stress, Blijf jong of Zwangerschapsyoga. Na betaling heb je blijvend toegang tot al het materiaal binnen die training. Ook als je alle lessen hebt gezien of afgerond. Bij sommige trainingen krijg je ook achtergrondartikelen, een terugkomdag, recepten of een online dagboek. Het verschilt per training wat erbij hoort: bekijk daarvoor de verschillende trainingspagina’s. Bij een aantal trainingen krijg je ook een (kortlopend) lidmaatschap op Yoga Online. Dit stopt na de vooraf aangegeven periode, zoals 3 maanden. Je houdt daarna dus wél toegang tot de complete online training.

 • Ik heb een sessie voltooid, maar na een aantal dagen komt de volgende sessie niet beschikbaar. Wat te doen?

  Controleer of je aan het einde van de sessie op ‘Versturen’ hebt gedrukt, de volgende sessie is dan na een aantal dagen automatisch beschikbaar. Is dit niet het geval? Neem contact op met onze klantenservice.

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief