nietgratis
Meditatie: stille getuige

Meditatie: stille getuige

2.008 weergaven
Bewaar als favoriet

Een meditatie waarin je opzoek gaat naar innerlijke stabiliteit. Precies wat we in een wereld vol verandering verlangen en nodig hebben. Ga comfortabel zitten of liggen en ga op onderzoek uit, naar meer rust en stabiliteit in het hoofd en lichaam.

Stille getuige: meditatie

Yoga en meditatie nodigen uit om naar binnen te keren en te ontdekken wat daar allemaal bestaat. In een wereld vol verandering en het continue ‘AAN’ staan, ga je in deze meditatie op zoek naar stilte en stabiliteit. Je ontdekt of dat bestaat, want alles wat we waarnemen met zintuigen is continu aan verandering onderhevig. Als we in de weerstand schieten of iets prettigs ervaren, bouwen we spanning op. Ook ervaren we weleens gevoelens van teleurstelling en frustratie. Daarom nodigt Rolandjan je uit om op onderzoek uit te gaan: bestaat er iets wat ter grondslag ligt aan die veranderingen, iets wat niet aan tijd en komen en gaan onderhevig is? De yogi’s noemen dat onze ware zelf, thuiskomen bij je essentie. Ben jij klaar om dat te ervaren? Doe mee met deze meditatie.

Meer over Rolandjan van Mulligen

Rolandjan van Mulligen is yoga- en meditatiedocent en ademcoach. Hij begeleidt al vele jaren individuele sessies, groepsessies, workshops, retreats en geeft al meer dan 10 jaar les bij bekende yogascholen in Amsterdam, zoals De Nieuwe Yogaschool. Al vanaf jonge leeftijd liep hij rond met de vraag: ‘Wie ben ik? Is wie ik ben een mengeling van gedachten, overtuigingen, gevoelens, wat ik doe en heb geleerd, of is er meer? Wie of wat ben ik in essentie?’. Deze vraag heeft Rolandjan altijd beziggehouden en geleid naar het pad van yoga en meditatie en Advaita Vedanta (non-dualiteit).

Rolandjan deelt in zijn lessen en retreats verschillende tools om mensen te begeleiden van een leven in verwarring en lijden naar een leven vol helderheid, authenticiteit, vrede, innerlijk geluk en innerlijke autoriteit.

Lees meer over Rolandjan op zijn docentenpagina of op zijn website www.beinghome.nu.

21 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief