reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Onze tip: combineer yoga met wintersport in Italië.

Heleen en Monique van Happy Soul TravelMonique en Heleen:
‘Duurzaam reizen als een yogi: hoe doe je dat?
We zetten 7 tips + onze duurzame reizen op een rij.’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yoga in de woestijn

Wandelen in een karavaan van dromedarissen. Kamperen in de woestijn. Bij zonsop- en ondergang yoga. Rust, ruimte en stilte. Een ontmoeting met jezelf.

Yoga training in Marokko

Reis af naar het zonnige Marokko en ontdek wat yoga werkelijk kan betekenen. En breng daar je yoga naar een hoger niveau in de pre yoga teacher training.

Yogavakantie op Kos

Lekker eten, glaasje wijn, rust, massages, mooie stranden, relaxen. Wandelen en fietsen kan tijdens de yogavakanties. Doen waar je zin in hebt!

Yoga verdieping op Kreta

De Griekse cultuur ontdekken terwijl je je verdiept in de yogafilosofie? Ga dan naar Kreta: een zonnig eiland waar je yoga combineert met bezichtigingen.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka