reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Onze tip van de maand: ga deze zomer naar Portugal!

Heleen en Monique van Happy Soul Travel Monique en Heleen:
‘Alleen de mooiste retreats nemen we op in ons aanbod van yogareizen!’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Kenia retreat 2018

7-daags Yoga Retreat aan zee in Watamu Treehouse uit te breiden met 3-daagse Wildlife Safari in Tsavo NP en/of 4-daags Yoga Festival op Lamu Island.

Yogaverdiepings- reis naar India

Zoek je échte yogaverdieping? Ga mee naar de Himalaya en krijg les van traditionele Yogi’s. De reis is voor yogadocenten en ervaren -beoefenaars.

Idodidid: Italië Sabina

Idodidid organiseert een yogaretaite in de heuvels tussen Rome en Perugia. De omgeving doet denken aan het eerste seizoen van Vivaldi, de lente. Klinkt als muziek in de oren!

Yogavakantie op Kos

Lekker eten, glaasje wijn, massages, mooie stranden, relaxen. Wandelen, fietsen of zeilen kan tijdens de yogavakanties. Doen waar je zin in hebt!

Yogavakantie Grieks eiland

Al 25 jaar organiseert Oona Giesen deze super relaxte 6-daagse Hatha yogavakanties op Griekse eiland Paros. April - oktober 2x per maand. Max. 12 personen.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Eenvoud, rust en reflectie in Nepal

door Heleen Peverelli

Met een overvolle mailbox en een hoofd vol ‘moetjes’ vertrekt hoofdredacteur Heleen Peverelli naar Nepal. In het boeddhistische klooster waar ze verblijft, hoopt ze het antwoord te vinden op de vraag: hoe kan ik mijn leven minder hectis

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij Yoga Magazine-hoofdredacteur Heleen Peverelli. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar eindelijk lukt zich over te geven aan het moment.