reizen

Ga je mee op (yoga)reis?

Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga.

Neem gerust contact met ons op via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl. We helpen je graag verder om te kijken welke reis het beste bij jou past.

Zoek hier je perfecte yogareis.

Zoek een reis

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Yoga & Detox in de Algarve

Geef je lichaam en geest een opfrisbeurt op deze fijne plek in Portugal! Geen sapvasten, maar gezond en lekker eten in combinatie met gevarieerde yogalessen.
vanaf € 790,-
Meer info

Yoga en Ayurveda op Ibiza

Vier bijzondere retreats op een biologische boerderij op Ibiza. Elk retreat heeft een eigen thema, zoals Prajna yoga, Qigong, Ayurveda en Chakra's.
vanaf € 975,-
Meer info

Yoga op IJsland

Een wonderschoon eiland op maar drie uur vliegen. Ervaar het échte IJsland, weg van toeristenplekken, met yoga, wandelingen door desolate natuur en badderen in heetwaterbaden.
vanaf € 1160,-
Meer info

Relax & Renew in Thailand

Neem een stap terug van je drukke bestaan en kom in balans in dit fantastische holistisch centrum. Ontspan en ga als nieuw weer naar huis!
vanaf € 2015,-
Meer info

Asian Bliss in Thailand

Een unieke kans om je onder te dompelen in de holistische healing tradities van Azië. Ayurveda, Chinese Medicine en Thaise therapieën met yoga, meditatie, pranayama.
vanaf € 2015,-
Meer info

Private Yoga in Thailand

Voor iedereen die graag zijn yoga practice wil starten of verdiepen, voor beginners en gevorderden. Leer verschillende houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken.
vanaf € 2015,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yoga of yoga/ wandelen op Kos

Lekker eten, glaasje wijn, massages, mooie stranden, olijfbomen, wandelen, zwemmen in zee... tijdens de yogavakantie op Kos. Doen waar je zin in hebt!

4 unieke vakantie retreats

Frankrijk en Zwitserland. Div. programma’s per week: yoga, Tai Chi, mindfulness, dans, massagecursus en schrijven. 100% ME-TIME met veel natuur, ruimte en rust. En prachtige wandelingen.

Yoga in Kirgizië – avontuurlijk!

10 dagen yoga, wandelen en kennismaken met de nomadencultuur. Sessies in de bergen, op het strand en een rondreis langs het immense Issyk-Kulmeer. Onvergetelijk!

Yogavakantie Toscane

Go with the flow; een week yogalessen & biologisch ontbijt & lunch op het landgoed van een klooster. Vind&volg jouw flow en kom bewuster thuis bij jezelf!

Yoga- Wandelreis Marokko

Vanuit zinderend Marrakech vertrekken we naar de Vallei van de Duizend Kasbahs. Dagelijkse yoga-sessie, wandelingen en een nacht onder de sterren in de woestijn!

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij Yoga Magazine-hoofdredacteur Heleen Peverelli. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar eindelijk lukt zich over te geven aan het moment.