reizen

Ga je mee op (yoga)reis?

Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga.

Neem gerust contact met ons op via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl. We helpen je graag verder om te kijken welke reis het beste bij jou past.

Zoek hier je perfecte yogareis.

Zoek een reis

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Yoga & Detox in de Algarve

Geef je lichaam en geest een opfrisbeurt op deze fijne plek in Portugal! Geen sapvasten, maar gezond en lekker eten in combinatie met gevarieerde yogalessen.
vanaf € 790,-
Meer info

Yoga en Ayurveda op Ibiza

Vier bijzondere retreats op een biologische boerderij op Ibiza. Elk retreat heeft een eigen thema, zoals Prajna yoga, Qigong, Ayurveda en Chakra's.
vanaf € 975,-
Meer info

Yoga op IJsland

Een wonderschoon eiland op maar drie uur vliegen. Ervaar het échte IJsland, weg van toeristenplekken, met yoga, wandelingen door desolate natuur en badderen in heetwaterbaden.
vanaf € 1160,-
Meer info

Relax & Renew in Thailand

Neem een stap terug van je drukke bestaan en kom in balans in dit fantastische holistisch centrum. Ontspan en ga als nieuw weer naar huis!
vanaf € 2015,-
Meer info

Asian Bliss in Thailand

Een unieke kans om je onder te dompelen in de holistische healing tradities van Azië. Ayurveda, Chinese Medicine en Thaise therapieën met yoga, meditatie, pranayama.
vanaf € 2015,-
Meer info

Private Yoga in Thailand

Voor iedereen die graag zijn yoga practice wil starten of verdiepen, voor beginners en gevorderden. Leer verschillende houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken.
vanaf € 2015,-
Meer info

Yoga in de Algarve

Ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. En dat op een heerlijk zonnige plek in Zuid-Portugal!
vanaf € 760,-
Meer info

Rituelen op Bali

Omgeven door jungle en rijstvelden, en op 1,5 kilometer van Ubud, het spirituele hart van Bali, is dit de ultieme omgeving om tot rust te komen.
vanaf € 1300,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Casa la Suerte in Spanje

Verblijf een week in een van de kamers van het prachtige gastenverblijf. Kom tot rust tijdens de dagelijkse yoga- en meditatiesessies of neem een verfrissende duik in het zwembad.

Yoga-wandel- weekend

Het voorjaar vieren en verkennen in meditatieve yogalessen afgewisseld met ontspannen wandelen en buiten zijn. Ruimte, rust en verbinding... Kom mee!

Resort in Australië

Bij Travel Essence vind je reizen waar je de dag kunt starten met een bezoek aan de spa of een yogales. In Nieuw-Zeeland of Australië, zoals deze in Cairns aan de oostkust.

Wandelen en yoga in de Auvergne

Een zalige YOGA- EN WANDELWEEK in Frankrijk. Met eerlijk en lekker eten, een langzaam ritme, een warme sfeer én VEEL VERWENNERIJ. Andersreizen.be

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij Yoga Magazine-hoofdredacteur Heleen Peverelli. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar eindelijk lukt zich over te geven aan het moment.

Even stil zijn in Italië

door Vivian de Gier

‘Weet je zeker dat je niet tóch een kind wilt?’ vroeg een vriendin aan schrijfster en 
journaliste Vivian de Gier (40). Op retraite in een prachtig klooster op een Umbrische heuvel probeert Vivian tussen schrijven, zwijgen en yoga