reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Onze tip van de maand: ga deze zomer naar Portugal!

Heleen en Monique van Happy Soul Travel Monique en Heleen:
‘Alleen de mooiste retreats nemen we op in ons aanbod van yogareizen!’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yogavakantie op Kos

Lekker eten, glaasje wijn, massages, mooie stranden, relaxen. Wandelen, fietsen, massages kan tijdens deze yogavakanties. Doen waar je zin in hebt!

Yoga vakantie Corfu

Zon, zee en yoga. 7 dagen met hatha yoga, meditatie, yin yoga en massages. Arillas, een spiritueel dorp aan zee, weg van het massatoerisme. Je komt helemaal zen terug.

Yogaretraite in Zuid-Spanje

Yogaretraite met Myrna van Kemenade & Ingrid Groot. Op de adembenemende locatie ‘Hidden Paradise’ is er om echt stil te staan bij jezelf: wat maakt je gelukkig?

Yogareis door Marokko

Slapen in de Sahara, rijden op een kameel, Yogales in de Woestijn en meer. Ga mee op deze Unieke rondreis door Marokko via niet toeristische routes.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka