reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Onze tip van de maand: ga deze zomer naar Portugal!

Heleen en Monique van Happy Soul Travel Monique en Heleen:
‘Alleen de mooiste retreats nemen we op in ons aanbod van yogareizen!’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yogavakantie op Kos

Lekker eten, glaasje wijn, massages, mooie stranden, relaxen. Wandelen, fietsen of zeilen kan tijdens de yogavakanties. Doen waar je zin in hebt!

Yoga Mindfulness Spanje

'Ervaar het geluk van leven in het Hier en NU.' Yoga & Mindfulness retraite door Mind-Workz i.s.m. YOGA MOOD. Thuiskomen aan de voet van de Pyreneeën.

Nianna Rose Bray in Zeeland

12-13 lesuren yoga verdieping, bio-vega food en wellness met sauna’s en zwembad. Voor gevorderde yogis en teachers. Next: Sandra Carson 31 aug. - 2 sept.

Yoga Retreat Noord-Spanje

Een magische week op landgoed La Miana vol ontspannende en inspirerende yoga/meditatie workshops. Kom heerlijk zen terug met nieuwe energie en kracht!

Yoga in Kirgizië

Tien dagen avontuur met yoga, meditatie en kennismaking met de natuur en nomadencultuur van Kirgizië. Een spirituele sensatie op een unieke plek!

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.