reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Heleen en Monique van Happy Soul TravelMonique en Heleen:
‘Duurzaam reizen als een yogi: hoe doe je dat? We zetten 7 tips + onze duurzame reizen op een rij.’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yoga retreats Zeeland

100 retreat programma's per jaar met de beste yogadocenten. Op een unieke plek met grote tuin met zwembad, sauna's, hottub, massages en healthy food.

Yoga training in Marokko

Reis af naar het zonnige Marokko en ontdek wat yoga werkelijk kan betekenen. En breng daar je yoga naar een hoger niveau in de pre yoga teacher training.

Yoga vakantie Spanje

Gun jezelf een heerlijke week in een prachtig natuurgebied in het zuidoosten van Spanje, waar rust en ruimte overal voelbaar zijn. Een cadeau aan jezelf.

Yoga & Meditatie op Tenerife

Laat de helende energie van de Middellandse Zee, de warmte van de zon en de zuivere lucht van de bergen tot al jouw cellen doordringen, op Tenerife!

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka