reizen

Ga je mee op (yoga)reis?

Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga.

Neem gerust contact met ons op via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl. We helpen je graag verder om te kijken welke reis het beste bij jou past.

Heleen en Monique van Happy Soul Travel Monique en Heleen:
‘Alleen de mooiste retreats nemen we op binnen ons aanbod van yogareizen!’
Zoek een reis

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Ontdek de Thaise cultuur en yoga

Een unieke kans om je onder te dompelen in de holistische healing tradities van Azië. Ayurveda, Chinese Medicine en Thaise therapieën met yoga, meditatie, pranayama.
vanaf € 2015,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yoga- en Yoga & wandelvakantie Kos

Lekker eten, glaasje wijn, massages, mooie stranden, olijfbomen, wandelen, zwemmen in zee... tijdens de yogavakantie op Kos. Doen waar je zin in hebt!

Yogaretreat in Spanje & Sardinië

2 yogaweken in sept/okt 2017 met Joëlle & An. 2x yoga/dag, mooie omgeving, gezond eten, zon, zee, strand, rust & meditatie. www.joellesleebos.com

Yoga Balans Retreat Frankrijk

Een week me-time: yin en dynamische yogalessen, massages, workshops, chillen, bezoek aan Thermen en Boeddhistisch Klooster, verblijf in luxe gites en heerlijk eten.

Yoga Detox Weekend

Ga mee met Yogaplace: een volledig verzorgd Detox weekend! Sap-vasten, soepen, yoga, meditatie, sauna en wandelingen op een prachtige plek in België.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij Yoga Magazine-hoofdredacteur Heleen Peverelli. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar eindelijk lukt zich over te geven aan het moment.