reizen

Boek hier je yogareis

Yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga. Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste plekjes.

Heleen en Monique van Happy Soul TravelMonique en Heleen: ‘Met alle onzekerheid in de wereld is het nu niet het beste moment om een retreat in het buitenland te boeken. Kijk daarom ook eens naar onze aanbiedingen in Nederland.’
Zoek en boek

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Ayurveda in Limburg

Wil jij dicht bij huis kennismaken met Ayurveda en genieten van yoga? Boek deze kleinschalig retreat in Limburg.
vanaf € 495,-
Meer info

Yoga in Andalusië

Midden in het uitgestrekte Andalusische landschap ligt dit magische yogaparadijs, door Yoga Journal 2019 uitgeroepen tot een van de beste yogaretreats ter wereld.
vanaf € 355,-
Meer info

Yoga en Ayurverda op Texel

Wil jij dicht bij huis kennismaken met Ayurveda en genieten van yoga? Neem dan de boot naar Texel en boek een van deze kleinschalig retreats. 
vanaf € 449,-
Meer info

Yoga en wandelen in Italië

Yoga en wandelen in Italië, in combinatie met de goede dingen van het leven, ‘la dolce vita’! Geschikt voor alle niveaus en juist ook voor beginners.
vanaf € 795,-
Meer info

Familieyogaweek in Italië

Prachtige yogavakanties voor het hele gezin in een fijne villa in Italië. Of je nu met één kind komt, met een groot gezin of samen met een vriend(in), iedereen is welkom.
vanaf € 1450,-
Meer info

Familieyogaweek in Portugal

Prachtige yogavakanties voor het hele gezin op een ecofarm in Portugal en een fijne villa in Italië. Of je nu met één kind komt, met een groot gezin of samen met een vriend(in), iedereen is welkom.
vanaf € 1250,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij hoofdredacteur Heleen. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar lukt zich over te geven aan het moment.

Krijg nu een yogamat cadeau bij je abonnement

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief