reizen

Ga je mee op (yoga)reis?

Monique van reisorganisatie Happy Soul Travel en onze hoofdredacteur Heleen speuren de wereld af naar de mooiste yogaretreats waar alles lijkt te kloppen: de mensen, het eten, de sfeer, de yoga.

Neem gerust contact met ons op via 020-6230673 of info@happysoultravel.nl. We helpen je graag verder om te kijken welke reis het beste bij jou past.

Zoek hier je perfecte yogareis.

Zoek een reis

Reisaanbiedingen

Reisaanbiedingen

Yoga & Detox in de Algarve

Geef je lichaam en geest een opfrisbeurt op deze fijne plek in Portugal! Geen sapvasten, maar gezond en lekker eten in combinatie met gevarieerde yogalessen.
vanaf € 790,-
Meer info

Yoga en Ayurveda op Ibiza

Vier bijzondere retreats op een biologische boerderij op Ibiza. Elk retreat heeft een eigen thema, zoals Prajna yoga, Qigong, Ayurveda en Chakra's.
vanaf € 975,-
Meer info

Yoga op IJsland

Een wonderschoon eiland op maar drie uur vliegen. Ervaar het échte IJsland, weg van toeristenplekken, met yoga, wandelingen door desolate natuur en badderen in heetwaterbaden.
vanaf € 1160,-
Meer info

Relax & Renew in Thailand

Neem een stap terug van je drukke bestaan en kom in balans in dit fantastische holistisch centrum. Ontspan en ga als nieuw weer naar huis!
vanaf € 2015,-
Meer info

Asian Bliss in Thailand

Een unieke kans om je onder te dompelen in de holistische healing tradities van Azië. Ayurveda, Chinese Medicine en Thaise therapieën met yoga, meditatie, pranayama.
vanaf € 2015,-
Meer info

Private Yoga in Thailand

Voor iedereen die graag zijn yoga practice wil starten of verdiepen, voor beginners en gevorderden. Leer verschillende houdingen, ademhalings- en meditatietechnieken.
vanaf € 2015,-
Meer info

Yoga in de Algarve

Ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. En dat op een heerlijk zonnige plek in Zuid-Portugal!
vanaf € 760,-
Meer info

Reisadvertenties

Reisadvertenties

Yoga op Kos

Zin in zon, yoga voor beginners en gevorderden, heerlijk eten, massages, wandelen, schilderen of met een wijntje in de hand lekker niks doen? Div. data.

Yoga & Zeilen

Kom een week lang genieten van zon, zee, zeilen en yoga. Een ideale mix van actief bezig zijn en ontspanning. Ervaar de rust op het water.

Yoga & Mindfulness Vakantie

Fijne sessies, prettige begeleiding, liefdevol bereidde Ayurvedische maaltijden bij de ondergaande zon en lekker lezen aan het zwembad. Complete rust.

Yoga in de Bergen

Frisse berglucht, yoga bij onze privé berghut, prachtige panorama’s en volop ontspanning. Dát is jouw yogavakantie! Een heerlijke week me-time: wellness, wandelen en meer.

Yoga en wandelen Spanje

De hele week staat in teken van de chakra’s. Yoga, meditatie, voeding, activiteiten. Prachtige omgeving tussen de mandarijnbomen en op een rustig strand.

Reisverhalen

De mooiste reisverhalen

Alle yogareizen die je op onze site kunt boeken zijn door ons getest en goedgekeurd. Lees de reisverhalen van onze journalisten en laat je inspireren.

Mindful in Tanzania

door Heleen Peverelli

Op safari in Afrika: het haalt heel wat naar boven bij Yoga Magazine-hoofdredacteur Heleen Peverelli. Angsten, zorgen – maar ze ervaart ook de grootsheid van het leven als het haar eindelijk lukt zich over te geven aan het moment.

Even stil zijn in Italië

door Vivian de Gier

‘Weet je zeker dat je niet tóch een kind wilt?’ vroeg een vriendin aan schrijfster en 
journaliste Vivian de Gier (40). Op retraite in een prachtig klooster op een Umbrische heuvel probeert Vivian tussen schrijven, zwijgen en yoga