Test: Welk kristal past bij jou?

  • Leestijd: 1 minuut
  • Jan Denecke

Elke steen en elk kristal heeft z’n eigen helende werking. Ontdek intuïtief welke steen jou op dit moment het meest aanspreekt en lees hoe die steen je kan helpen. 

kristal edelsteen test

Wat zijn kristallen?

Ze zijn gevormd door vulkanische hitte, helder water en zuivere lucht. Daarmee zijn ze bundeltjes van energie: de duizenden typen mineralen en kristallen die er zijn, en die elk over een eigen helende werking beschikken. Zo geeft de amethist rust, handig wanneer je veel piekert, en maakt het tijgeroog moedig, wat succes dichterbij brengt.

Welk kristal past bij jou?

Wij bespreken in deze test zes stenen. Kijk welke jou het meest aanspreekt en ontdek wat die steen voor jou kan doen. De steen die je hebt gekozen, kan een boodschap in zich dragen. Misschien zit je met een vraag of een dilemma waar de eigenschappen van deze steen antwoord op kunnen geven. Je kunt de stenen ook andersom gebruiken: heb je een bepaald probleem? Bij elke steen vind je de problemen waarbij de steen behulpzaam kan zijn. Als je de steen aanschaft, kun je mediteren terwijl je hem in je hand houdt en de bijbehorende affirmatie uitspreken.

Start je test

Delen via:
14 juni 2019 | Laatst gewijzigd op 24 oktober 2019

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief