10 dagen 10 minuten yoga

Doe je mee, het nieuwe jaar gezond en ontspannen beginnen?

Vanaf 1 januari delen we 10 dagen lang een gratis Yogatv video van ongeveer 10 minuten. Want elke dag een paar minuten yoga is soms al genoeg om je gezond, soepel en relaxed te voelen. Met deze video’s kun je thuis yoga doen, op welk moment van de dag het jou uitkomt.

Yoga mee met docenten als Silvia Neri, Marieke de Lange en Jules Febre. Van meditatie tot Lotushouding tutorial, van Ashtanga tot Kundalini yoga. Kijk alvast mee welke yogalessen je kunt verwachten. Doe mee en maak yoga onderdeel van je dag, al is het maar een paar minuten!

1 januari

Klaar voor de nacht

Heb je het laat gemaakt op Oudejaarsavond? Met deze rustige Vinyasa flow les van Silvia Neri bereid je je lichaam en geest voor op een rustgevende nacht op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Silvia Neri - Evening Sequence 720x440

2 januari

Detox meditatie in 10 minuten

Met deze korte en krachtige Kundalini meditatie blijf je jong en gezond. Marieke de Lange begeleidt je door deze detox-oefening om puur, satvic, te worden en ongezonde (eet)gewoontes te doorbreken. Ideaal voor het nieuwe jaar, waarbij je misschien wel voornemens hebt om een gezond eetpatroon op te pakken.

Marieke de Lange - Detox 720x440

3 januari

Abs workout

Versterk je ‘core’ in tien minuten met deze mix van yoga- en Pilatesoefeningen, door Kyrin Hall. Word je bewust van deze spieren en blijf sterk gedurende de dag.

Kyrin Hall - Abs 720x440

4 januari

Heupopeners van Hylton Jaggard

Veel emoties zitten vast in de heupen. Laat alle spanning los met deze korte serie heupopeners en laat oude pijn van afgelopen tijd los, om te kunnen focussen op het nieuwe jaar. Hylton leidt je door de asana’s in een redelijk snelle flow.

Hylton Jaggard - Hip openers 720x440

5 januari

3-step Meditation

Wil je (beginnen met) mediteren, maar weet je niet zo goed hoe te starten? Deze Jivamukti meditatie bestaat uit drie stappen: ga goed zitten, wees stil en focus. Luister naar de kalme stem van Sharon Gannon en laat alles los.

sharon-gannon-3-step-meditation-720x440

6 januari

Pathway to Lotus Pose

De Padmasana (Lotushouding) staat symbool voor groei en zelfinzicht. Nianna Bray geeft je een korte workshop om veilig in de Lotushouding te komen.

Nianna Bray - Lotus 720x440

7 januari

10-minuten oppepper

Met deze tien magische Jivamukti oefeningen van Jules Febre stimuleer je alle bewegingen die de ruggengraat kan maken: stretch en twist naar links en rechts en buig naar voor en achter.

Jules Febre - The Magic Ten 720x440

8 januari

Rustgevende meditatie

In 8 minuten begeleidt Alexandra Gossink je door een rustgevende meditatie.

Alexandra Gossink - Meditatie 720x440

9 januari

After-work serie

Of je nu alweer even elke dag naar je werk gaat of dit je eerste dag na de kerstvakantie is: dit is een heerlijke les voor na een (lange) werkdag. Deze korte yogaserie van Mariken Fliervoet ontspant je lichaam en geest, zodat je relaxed en soepel je avond in kunt.

Marieken Fliervoet - After work serie 720x440

10 januari

Yoga for the Super Busy Person

Laat je niet opslokken door stress en drukte dit jaar! Govinda Kai laat zien hoe je zonder veel tijd en energie toch de voordelen van yoga kunt ervaren én hoe je yoga makkelijk kunt integreren in je dagelijkse routine. Een paar Zonnegroeten en een korte meditatie zijn genoeg.

Govinda Kai - Yoga for the Super Busy Person 720x440

Doe je met ons mee? Een ontspannen en gezond 2017 gewenst!

Anti-stress met yoga,
meditatie en mindfulness

Online training
 • In 10 lessen ontspannen door het leven
 • Leer stresssignalen herkennen
 • Met yoga, meditatie & psychologie
bekijk de training
 
-
Reacties:
 • S.tel

  I'm in! Hoe werkt het? Moet ik me opgeven?

 • Redactie Yoga Magazine

  Leuk dat je meedoet! Je hoeft je niet op te geven, elke dag stellen we gratis een video ter beschikking. Voor iedereen die mee wil doen. Veel plezier en een gelukkig nieuwjaar!

 • Judith kubbe

  Ik doe mee, moet ik me nog ergens opgeven?

 • Redactie Yoga Magazine

  Je hoeft je niet op te geven, leuk dat je meedoet! Kom gewoon elke dag naar de site, daar staat telkens een gratis video voor je klaar. Gelukkig nieuwjaar!

 • Marianne

  Ik doe ook mee! Waar is de aanmeldlink???

 • Redactie Yoga Magazine

  Ha Marianne, goed dat je meedoet. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon vanaf 1 januari elke dag naar de site. Gelukkig nieuwjaar!

 • coby prins

  hoor graag hoe ik hier aan mee kan doen

 • Redactie Yoga Magazine

  Ha Coby, je hoeft niets te doen, elke dag vanaf 1 januari staat er een gratis video op Yogatv voor je klaar. Leuk dat je meedoet!

 • Redactie Yoga Magazine

  Ha Dia, je hoeft niets te doen, elke dag vanaf 1 januari staat er een gratis video op Yogatv voor je klaar. Leuk dat je meedoet!

 • Yvonne

  Ik wil graag meedoen, hoe geef ik mij hier voor op?

 • Valérie

  Ik wil mij aanmelden voor deze 10 dagen yoga.

 • Meg

  Bij deze wil ik graag meedoen

 • Marga stoop

  Ja ik die ook mee

 • Karine Woedstadt

  Ik zou graag deelnemen

 • Miranda

  Ik ga ook proberen mee te doen. Al lang geen yoga meer gedaan, dus misschien dat dit een goede motivatie is het weer op te pakken.

 • Yoga Magazine

  Dat is precies de bedoeling Miranda! Leuk dat je het jaar goed gaat beginnen. Gelukkig nieuwjaar!

 • Sandra Derksen

  10 dagen al voorbij! Fijne, niet te Lange lessen en extra motivatie om er weer een dagelijkse routine van te maken! Bedankt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka