10 dagen 10 minuten yoga

  • Leestijd: 3 minuten
  • Ilse Savenije

Doe je mee, het nieuwe jaar gezond en ontspannen beginnen?

Vanaf 1 januari delen we 10 dagen lang een gratis Yoga by Happinez video van ongeveer 10 minuten. Want elke dag een paar minuten yoga is soms al genoeg om je gezond, soepel en relaxed te voelen. Met deze video’s kun je thuis yoga doen, op welk moment van de dag het jou uitkomt.

Yoga mee met docenten als Silvia Neri, Marieke de Lange en Jules Febre. Van meditatie tot Lotushouding tutorial, van Ashtanga tot Kundalini yoga. Kijk alvast mee welke yogalessen je kunt verwachten. Doe mee en maak yoga onderdeel van je dag, al is het maar een paar minuten!

1 januari

Klaar voor de nacht

Heb je het laat gemaakt op Oudejaarsavond? Met deze rustige Vinyasa flow les van Silvia Neri bereid je je lichaam en geest voor op een rustgevende nacht op de eerste dag van het nieuwe jaar.

Silvia Neri - Evening Sequence 720x440

2 januari

Detox meditatie in 10 minuten

Met deze korte en krachtige Kundalini meditatie blijf je jong en gezond. Marieke de Lange begeleidt je door deze detox-oefening om puur, satvic, te worden en ongezonde (eet)gewoontes te doorbreken. Ideaal voor het nieuwe jaar, waarbij je misschien wel voornemens hebt om een gezond eetpatroon op te pakken.

Marieke de Lange - Detox 720x440

3 januari

Abs workout

Versterk je ‘core’ in tien minuten met deze mix van yoga- en Pilatesoefeningen, door Kyrin Hall. Word je bewust van deze spieren en blijf sterk gedurende de dag.

Kyrin Hall - Abs 720x440

4 januari

Heupopeners van Hylton Jaggard

Veel emoties zitten vast in de heupen. Laat alle spanning los met deze korte serie heupopeners en laat oude pijn van afgelopen tijd los, om te kunnen focussen op het nieuwe jaar. Hylton leidt je door de asana’s in een redelijk snelle flow.

Hylton Jaggard - Hip openers 720x440

5 januari

3-step Meditation

Wil je (beginnen met) mediteren, maar weet je niet zo goed hoe te starten? Deze Jivamukti meditatie bestaat uit drie stappen: ga goed zitten, wees stil en focus. Luister naar de kalme stem van Sharon Gannon en laat alles los.

sharon-gannon-3-step-meditation-720x440

6 januari

Pathway to Lotus Pose

De Padmasana (Lotushouding) staat symbool voor groei en zelfinzicht. Nianna Bray geeft je een korte workshop om veilig in de Lotushouding te komen.

Nianna Bray - Lotus 720x440

7 januari

10-minuten oppepper

Met deze tien magische Jivamukti oefeningen van Jules Febre stimuleer je alle bewegingen die de ruggengraat kan maken: stretch en twist naar links en rechts en buig naar voor en achter.

Jules Febre - The Magic Ten 720x440

8 januari

Rustgevende meditatie

In 8 minuten begeleidt Alexandra Gossink je door een rustgevende meditatie.

Alexandra Gossink - Meditatie 720x440

9 januari

After-work serie

Of je nu alweer even elke dag naar je werk gaat of dit je eerste dag na de kerstvakantie is: dit is een heerlijke les voor na een (lange) werkdag. Deze korte yogaserie van Mariken Fliervoet ontspant je lichaam en geest, zodat je relaxed en soepel je avond in kunt.

Marieken Fliervoet - After work serie 720x440

10 januari

Yoga for the Super Busy Person

Laat je niet opslokken door stress en drukte dit jaar! Govinda Kai laat zien hoe je zonder veel tijd en energie toch de voordelen van yoga kunt ervaren én hoe je yoga makkelijk kunt integreren in je dagelijkse routine. Een paar Zonnegroeten en een korte meditatie zijn genoeg.

Govinda Kai - Yoga for the Super Busy Person 720x440

Doe je met ons mee? Een ontspannen en gezond 2017 gewenst!

Delen via:
1 januari 2017 | Laatst gewijzigd op 24 januari 2020

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

21 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief