scholen

Zoek je yogaschool

Zoek je een yogaschool in jouw buurt? In ons overzicht ben je op de juiste plek!

Je kunt als studio-eigenaar gratis jouw school hier toevoegen aan het overzicht. Wil je een docentenopleiding op onze website plaatsen? Plaats je advertentie.

Zoek een school

yogascholen

Pure Life Studio
Pure Life Studio is een sfeervolle studio in hartje Sint-Niklaas, waar je even op ADEM kan komen via groeps- en privé lessen in pilates, yoga, aerial yoga & drysurf.
Sint-Niklaas
Yogajaia
Flexibiliteit en kracht voor lichaam en geest. Voel je welkom bij onze ervaren yoga docente Femke
Zwartsluis
Contentment Yoga
Contentment Yoga Nijmegen biedt Hatha, Vinyasa en Yin Yoga aan. Daarnaast zijn er speciaal voor beginners 8-weekse cursussen om rustig de basis te leren.
Nijmegen
Back In 30
As an ex banker, I understand corporates... I provide gentle mindful yoga sessions in your business attire. It is a 30mn break to rest, reset and recharge.
Amsterdam
Back In 30
As an ex banker, I understand corporates... I provide gentle mindful yoga sessions in your business attire. It is a 30mn break to rest, reset and recharge.
Amsterdam
Yogastudio Mijn Yoga
Lessen als Dru Yoga, Hatha Yoga, Easy Power Yoga en Flow Yoga zijn enkele voorbeelden van lessen. Nu is je docente ook begonnen met de DO-IN yoga opleiding. Wordt vervolgd. Zie je!
Blokzijl
DoorYoga
Inspirerende en ontspannende lessen in Dru Yoga op verschillende locaties in Utrecht. Kleine groepen, sfeervolle ruimtes en persoonlijke aandacht.
Utrecht
Studio Bondi
We are a boutique studio for modern yoga and meditation and we have one simple mission: to make people feel good.
Den Haag
Heel je Lichaam
Diverse yoga stijlen en lessen in een intieme en persoonlijke setting op wellicht wel de mooiste plek van Nederland
Beek, Berg en Dal
The Yoga Academy
The Yoga Academy beschikt over een fijne ruime en lichte lokatie in Amstelveen. Ons gevarieerde rooster toont wekelijkse yoga en meditatie-lessen door professionele docenten.
Amstelveen
De Lotus Yoga
Yogalessen in kleinere groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Diverse lessen, voor alle leeftijden en niveaus.
Veenendaal
YogabyCarola
YogabyCarola biedt jou graag een yogathuis waar je in je eigen tempo yoga kunt beoefenen in een veilige omgeving. De groepen zijn klein, zodat ruimte en aandacht is voor jou.
Woerden
De Studio
Bij ons in De Studio komen yoga en leefstijl samen. De Studio is er voor iedereen die op een positieve en opbouwende manier aan zichzelf wil werken. Bij ons mag je zijn wie je bent
Leeuwarden
Yoga in de Harmonie Kapel
In de Harmonie Kapel in Beverwijk kan je wekelijks yoga lessen volgen. De lessen zijn een combinatie van kracht, ontspanning en rust en zijn geschikt voor alle niveau’s.
Beverwijk
Yogapraktijk OmiYoga
Yogapraktijk OmiYoga is gespecialiseerd in yoga voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking (ADHD, Down Syndroom, Autisme).
Rotterdam
Anaveda Yoga Twente
Yoga Anaveda Twente voor yoga, meditatie en coaching. Diverse yogastijlen voor jongeren en volwassenen. Down to Earth. Laagdrempelig en effectief.
Tilligte
Yoga met Susan
Yoga met Susan geeft reguliere yogalessen in Cultureel Centrum de Plataan in Zwaag en ontspannings (yin) yogalessen op bijzondere locaties in Hoorn en omgeving.
United.Yoga
United.Yoga is de eerste yogaschool met de focus helemaal op Jivamukti Yoga. Uitdagende, creatieve āsana lessen, in een mix met focus op de oude yoga teachings en goeie muziek.
Amsterdam
ADLC
Maak kennis met het Mooi, fit & Gelukkig concept! Uniek in Nederland, MFG Yin Yoga, MFG FeetUp Yoga, MFG Pilates
Earnewald
YogaHuis Leek
YogaHuis Leek (15 km van Groningen) is een yogastudio die diverse yogavormen, QiGong & workshops aanbiedt.
Yoga Studio Veenendaal
Ervaar energie, ontspanning, focus, veerkracht en ruimte. Kies uit verschillende yogalessen, wat jou uitkomt en wat bij jou past. Yoga is voor iedereen, ook voor jou!
Veenendaal
The Land of Now
Heart of Yoga • Authentieke Yoga vanuit Krishnamacharya lineage • 1 op 1 • Retreats • Retreat Center
Siddeburen
Alfa Balans
Alfa Balans Yoga en Yoga Therapie voor een gezond en gelukkig leven op de mat en erbuiten. Kom in Balans.
Papendrecht
SMART-yoga
SMART YOGA staat voor een ontspannen levenswijze, slow down, move, arrive&accept, release en taste life!
Heemstede
Yogapraktijk Ria Suyderhoud
Je bent uniek! Je bent waardevol en een bijzonder onderdeel van het universum. Weet dit in de diepste kern van je wezen! Voel je welkom. Geniet, dans en yoga je mee?
Nieuwleusen
Smilingspirit
Ieder mens wil rust, geluk en glimlachen, maar dit ervaar je alleen als je kijkt naar wat je ongelukkig maakt. Ongelukkig is een gebrek aan perspectief, door stress en spanning.
Wassenaar
Yoga Centrum de Bron
Yoga voor iedereen! Op een ontspannen manier bewegen werkt! Of je nu op een mat of op een stoel yoga doet, maakt niet uit. Het is altijd fysiek en mentaal goed en lekker voor je!
Dordrecht
Gewoon Yoga
Gewoon Yoga betekent zeker niet dat yoga zo gewoon is, Yoga is geweldig! Maar de manier hoe ik de lessen geef is wel gewoon! Niet zweverig, maar met een beetje humor en de aandacht
Capelle aan den IJssel
Yoga Vibes
Ben jij op zoek naar pure, aardse yoga? Hou je van eenvoud, duidelijke en begrijpelijke taal? Ongecompliceerd? Dan voel je je thuis bij Yoga Vibes!
Westzaan
Yoga Centrum Adhouna
Yoga Centrum Adhouna is een geregistreerde Yoga Alliance (RYS 200) school. Teacher Trainingen: Hatha yoga 100 h, Yin yoga & Mindfulness 100 h, Multi Style yoga 200 h.
Brunssum
Lise Leeft
Lise Leeft geeft Yoga in regio Leiden. Bij jou thuis kunnen we een Personal Yoga Training of Yoga Coaching doen. Voor kinderen is er Yoga Gym.
Praktijk de Lotus
Praktijk de Lotus, yoga en coaching, kleine groepen, hatha, Yin, restorative en do in, docentenweekend.
Krimpen aan den IJssel
The Yoga Box
Yin Yoga lessen elke maan- en dinsdagavond in Panningen. Met een vleugje humor, de stilte opzoeken, verzachten en wegsmelten in de houding.
Panningen
YogaChara
Gespecialiceerd in individuele lessen en les in kleine groepjes. Ook op locatie, bij u thuis in Heemstede, Aerdenhout en Bloemendaal.
Aerdenhout
Yogatuin Rheden
Meer balans, gezondheid en geluk middels yoga en Access Bars®. Yoga kan in groepen maar ook individueel. Naast het wekelijks aanbod en workshops, is een programma op maat mogelijk.
Yoga Aerdenhout
Iyengar yoga en Critical Alignment. Gespecialiseerd in individuele lessen en les in kleine groepjes. In de studio in Aerdenhout, en op locatie, in Heemstede en Aerdenhout
Aerdemhout
Yoga Leersum
In de sfeervolle Hooiberg, geeft Maartje les aan beginners en meer gevorderde. Via inspanning en ontspanning naar het ervaren van rust, ruimte en stilte in Jezelf.
leersum
Studio Devi
Studio Devi, met rust en vertrouwen naar je bevalling toeleven. Doormiddel van zwangerschapsyoga, oefeningen uit de mindfulness, mooie meditaties en ademhalingstechnieken.
M-Yoga House
M-Yoga House is een kleine huiskamer-studio in Zwolle, met veel ruimte voor kwaliteit en professionele begeleiding.
Jiva
Jiva initieert leren en ontwikkeling bij individuen en groepen in Utrecht. Wij bieden hoge kwaliteit individuele sessies in coaching, en groepsessies in yoga en meditatie.
Utrecht
Dolfijnwellness
Deugdenyoga, reconnective yoga, kinderyoga. Er wordt aan kleine groepen les gegeven 8 tot 12 personen. Op de mooiste plek in Amsterdam aan het nieuwe meer.Bij mooi weer buiten les!
Amsterdam
Lotz in Movement
Gentle Yoga is mindful, heeft een meditatieve yin kwaliteit, kalmeert het zenuwstelsel en is hart openend. Laat los, ontspan en voel.
Deventer
LiveYoga Amsterdam
We are liveYoga, a yoga school in Amsterdam Oost. We offer yoga classes and a wide variety of mindfulness & meditation practices.
Amsterdam
Yoga Priya Emmen
Een kleine yogaschool gevestigd in een praktijk voor fysiotherapie. Kleine groepen dus veel aandacht voor het individu.
Exercise
In de luwte van Den Haag biedt onze Yoga Studio o.a. DO-IN yoga, Yin Yoga, Yin Yang Yoga, Hatha Yoga, Yoga Nidra en Vinyasa Yoga lessen aan.
Voorburg
Yoga Even Gym Uden
‘Even’ staat voor balans. Bij Yoga Even Gym Uden betekent dat de balans tussen industrieel design en natuurgebied De Maashorst.
Yoga013
Welkom bij Yoga 013! Yogalessen in Tilburg met veel persoonlijke aandacht, kwaliteit en kleine groepen. Ons aanbod betaat uit Yin, Ashtanga, Vinyasa, en Pilates
Tilburg
Classical Yoga
Revital Prisler is known for her serious and personal approach and for her in depth knowledge of the human body and mind. All classes are open all level students.
Amsterdam
Rashna yoga en coaching
Rashna yoga en coaching in Gouda biedt in kleine groepen Hatha Yoga en Yoga Nidra lessen aan voor volwassenen, tieners, kinderen en zwangeren. Ook Yin Yoga wordt aangeboden.
Flow of self
Wekelijkse lessen. Tevens yoga teacher training, yoga events en yoga consulten en online yoga programma's
blij-leven.nu
Suzan Blijlevens is behalve Yoga docente ook Tuina Therapeut en (Sport)masseur. In haar lessen combineert ze haar nuchtere yoga filosofie met Chinese geneeskunde.
Raamsdonksveer
Zest Your Life
Zest staat voor spirit, kracht en levenslust. Bij Zest Your Life hebben we verschillende lessen voor een bewust, gezond, krachtig en geïnspireerd leven.
Amstelveen
Your Balance Yoga & Mindfulness
Wij bieden o.a.: Mindful Yoga, Yin, Yoga bij chronische pijn, fibromyalgie, Yoga bij NAH, Van rugklacht naar Rugkracht (Yoga speciaal voor de rug), Meditatie, Mindfulness training
Voorhout
Yoga050
Yoga050 is een studio in het centrum van Groningen. Je volgt er aerial yoga, hatha yoga en zwangerschapsyoga. Je bent van harte welkom voor een proefles!
Groningen
Yoga Meijel
Yoga Meijel is een kleinschalige yogaschool waar met veel persoonlijke aandacht Hatha Yoga en Yin Yoga gegeven wordt in kleine groepen.
ME Factory Yoga & Lifestyle
Misschien wel het best bewaarde yogageheim van Noord-Nederland: ME Factory Yoga & Lifestyle in het centrum van Emmen! Wanneer mogen we jou begroeten? Je bent van harte welkom!
Yoga op locatie
Er is veel mogelijk, van een eenmalige clinic bedrijfsyoga, tot een dag met verschillende lessen, een dag met yoga & vitaliteitscoaching of een wekelijkse yogales.
Dordrecht
Yoga038
Uitdagende yoga voor rustzoekers || met Liselotte van Velzen. Aanbod: dynamische yoga, restorative yoga en verdiepende workshops over yoga, meditatie, ayurveda en de yogafilosofie.
Yoga Oldenzaal
De lessen van Yoga Oldenzaal worden gekenmerkt waardoor ze zich onderscheiden van anderen door; mantra’s, zelfervaring, persoonlijke aandacht en verdieping.
Oldenzaal
Yoga Puur Breda
Yoga Puur Breda is een kleinschalige Yogaschool waar met veel liefde en aandacht Hatha Yoga en Yin Yoga gegeven wordt door Sanne Aruna Bogers.
Yoga Point Woerden
Yoga voor iedereen! Zeven dagen per week open voor verschillende yoga lessen en veel workshops. Wekelijkse lessen in Yoga nidra, Yoga en TRE en aerial yoga.
Woerden
Yoga Best
Hatha yoga, adem- en ontspanningsoefeningen, meditatie. Geschikt vooor iedereen die op zoek is naar meer balans, rust en vitaliteit. Ook zwangerschapsyoga.
Yogastudio Geldermalsen
Onder professionele begeleiding van yogadocent en fysiotherapeute Inge Krijgsman kun je kiezen uit verschillende lesstijlen. Ervaar het zelf in de prachtig ontworpen yogaruimte.
Geldermalsen
Sterrig
Wij bieden o.a. Kinderyoga, Peuterdans, Baby / Dreumes Yoga, Hatha Yoga aan in de regio Wolvega maar ook op locatie!
Sonnega
Heart of India
Pinky More geeft les in Indian Classic Yoga. De oorspronkelijke leer Van Patanjali. Door het '8-fold path te volgen', krijgen we controle over onze eigen gedachten.
Yoga Centrum Voorhout
Samen gaan we op ontdekkingstocht en leren steeds meer over bewustwording van adem, lichaam, denken en van de stilte die er altijd is.
Voorhout
Yogaleven
Yogaleven biedt yoga, pilates, ayurvedisch voedingsadvies en massage. Daarnaast biedt yogaleven ook cursussen in yoga, massage.
De meern
The Centre of Body & Mind
FILOSOFIE Luister naar je adem In The Centre of Body & Mind besteden we veel aandacht aan de adem. Een gejaagd leven zorgt voor een oppervlakkige ademhaling en dit kan leiden tot a
SASSENHEIM
Yoga-flows
Zoek je naar yogalessen in Friesland? Misschien past Yoga-Flows in Sneek bij jou. Vinyasayoga in kleine groepjes. No-nonsense, gewoon yoga. Doe een proefles!
Centrum Heartful
Een divers aanbod aan yoga voor jong oud op een prachtige boerenzokder gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Ook welkom voor mindfulness en compassie trainingen. Voor jong & oud.
Loenen aan de Vecht
Spring wellness
Yoga, pilates & mindfulness. Kleine groepen, goede begeleiding. Klets bij en drink wat in ons yogacafe of buiten in onze besloten tuin met Kapschuur. Ook One-Day-retreats. Enjoy!
Voorschoten-Leiden
De Yogastudio
Welkom in onze nieuwe studio, verschillende yogastijlen, pilates, fitbarre, aerial yoga en qigong. Alle dagen open.
Brasschaat
MindfulCentrum
Yoga in een kleine groep, met echte aandacht voor jou en jouw lichaam. Volg verschillende yogalessen bij ons in hartje Dordrecht.
Drodrecht
YOGAbyJanssen
YOGAbyJanssen - Dru yoga & Mindfulness lessen in Den Bosch. Tevens verzorg ik yogaweekenden in Domburg voor Puurenkuur.nl (yoga en wellnessreizen). Van harte welkom!
Den Bosch
Lokah
Lokah, de eerste Yogaschool op donatie in Amsterdam Oudwest ! Jij bepaalt dus zelf wat je voor de Yoga betaalt. 2e Constantijn Huygensstraat 37, kijk op www.lokah.nl.
Amsterdam
Thrive Yoga
Voel je direct thuis en welkom in onze drie sfeervolle yogastudio's in Amsterdam Oost op Zeeburg en IJburg en in de Indische buurt.
Amsterdam
To be Young
Yoga, mindfulness en coaching voor jongeren op 100 m van het CS Rotterdam. Goedkope yogalessen vanaf 5 euro en inspirerende mindfulness trainingen voor scholieren en studenten.
Rotterdam
Bikram Yoga Arnhem
Bikram Yoga Arnhem bestaat sinds februari 2012. Op onze school wordt de therapeutische Bikram hatha yogaserie onderwezen. Daarnaast geven we ook Yin yoga lessen en Ghosh Yoga.
Yogapoint-Dordrecht
7 dagen per week geopend voor veschillende Yogalessen o.a. Yin, Hatha, Sivananda, Ashtanga, Power en Vinyasa Yoga en Pilateslessen.
Dordrecht
Queno Sportopleidingen
Het opleidingscentrum met een breed aanbod aan yoga docent opleidingen. Flexibel traject in het behalen van je 200 of 500 uurs erkenning van Yoga Alliance International.
Westerbork
Yogadreams
Sfeervolle yogastudio met meer dan 40 lessen per week, een ruime keuze uit lesvormen en tijden. Ook voor een docentenopleiding kan je hier terecht.
Zaandam
Yoga Lovers
WE LOVE YOGA! Iedereen is anders. Iedere dag, iedere periode, elk moment. Daarom bieden wij verschillende stijlen van yoga aan. Van yin yoga tot vinyasa yoga
Heerlen
Ahimsa Yoga en Balans
Yoga is niet alleen maar mooi in houdingen kunnen zijn, maar vooral ook een manier om weer in contact te komen mét en balans te vinden tussen lichaam en geest.
Westerbork
Sanata Yoga Studio
This cosy and bright studio is located in Amstelveen Noord. Quite location and spaciousness of the studio allow you focus fully on your yoga practice.
Amstelveen
Stillnessinyoga in Doorn
Anoshe Overington van Stillnessinyoga geeft wekelijks yogalessen in Doorn; yin, yin-yang, vinyasa, prive. Naast yogalessen, ook workshops, weekenden en Teacher Trainingen.
teja yoga
Bij teja yoga doe je hatha yoga, een fijne rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen, met veel aandacht voor de ademhaling en het bewust voelen van het lichaam.
Kinderyoga de Beleving
Kinderen komen op een speelse en creatieve manier in aanraking met de yogahoudingen. We werken samen aan een goed gevoel over jezelf. Elke les is een beleving én een feestje!
Amersfoort
yoga-life
‘Yoga leert je bewuster ‘aanwezig’ te zijn in het moment, hierdoor ervaar je meer vreugde, voldoening, creativiteit en levendigheid. Voluit leven met yoga-life.
Bilthoven
De Yoga Studio Zwijndrecht
In De Yoga Studio worden de volgende lessen gegeven: CAY, Hatha, Combi lessen Yoga-Pilates, Ground Control Pilates, Pittige/Dynamic Yoga en binnenkort Yin Yoga.
Zwijndrecht
YYoga
YYoga, ontspannen Leven. Persoonlijke en betrokken begeleiding op jouw yoga.pad. Raja Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, Herstellende yoga bij spier en gewrichtsklachten, Ogenyoga
Groningen
YogaToday
Iedereen heeft andere behoeften en is anders gebouwd. Daarom geven we bij YogaToday les in veel yogastijlen, en is yoga bij ons voor iedereen toegankelijk.
Happyoga
Yoga in een ontspannen sfeer met persoonlijke aandacht. Je komt weer thuis bij jezelf!
Waddinxveen
Kundalini Yoga Rotterdam
Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. Een actieve Tantrische Hatha Yoga, die een van de snelst transformerende yogavormen is in de wereld.
Rotterdam
Yogastudio ZininZen
Heb jij ZIN IN ZEN?? Wil je de balans in jezelf vinden en tegelijkertijd bezig zijn met een fysieke workout? Dan ben je van harte welkom bij Yogastudio ZininZen.
Waalwijk
Lifestyle Loenen
Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Individueel en in kleine groepen.
Loenen aan de Vecht
Yogatrainer
Yogatrainer is de leukste yogastudio van Eindhoven met 365 dagen per jaar les en vrije leskeuze in 6 yogastijlen en ademtraining. Meerdere Engelse yogalessen per week. Wij hebben v
Eindhoven
Yoginess
Deze kleine yogastudio net over de grens in België biedt lessen aan op maat. Kijk op de website of neem contact op voor meer informatie.
Kalmthout
Het Yogahuis in Twello
Mindfulness Yoga is aandachtig zijn, in stilte en in beweging. Een cadeau voor volle hoofden en vermoeide zielen. Er worden ook meditatie lessen, retraites en workshops gegeven.
Studio Norbruis
Studio Norbruis is middelgrote yoga en pilates studio in Zaandam, waar lesgegeven wordt in verschillende soorten yoga en in pilates. Plus privélessen en massages.
Zaandam
Yoga Loft
Vanuit onze enthousiaste en liefde voor yoga en sport bieden wij een gevarieerd aanbod van yogalessen gecombineerd met sportbegeleiding.
Blokker
Het Zonnepad
Op een mooie en rustige locatie in het noordoosten van Drenthe. De lessen zijn gebasseerd op Hatha Yoga met accent op Ying-Yang. Meditatie, ademhaling, asanas en je zelf. Namaste.
Klazienaveen
Léyoga
Léyoga brengt een gebalanceerd aanbod van dynamische Ashtanga Vinyasa en zachte Yin yoga lessen. Bij beide lessen ligt het accent op het naar binnen keren van de aandacht.
Apeldoorn
Meraki Yoga
Meraki Yoga is dé plek voor groepsles, privé les of workshops in Nijmegen. Vinyasa Flow, Hatha Vinyasa & Restorative Yoga.
Nijmegen
Yoga in Wormer
Non-dualiteit. Door het moeiteloze gadeslaan van rustige bewegingen, stille houdingen en ademhaling ontdekken we de zachte verwelkomende open aanwezigheid die we werkelijk zijn.
De Witte Lotus
We geven Relax Kids lessen, deugdenyoga voor kinderen en tieneryoga die aansluit bij de leefwereld van tieners.
Lochristi
Yogazentrum Harz
Tijdend een retraite in de prachtige natuur van het Harzgebergte kan je, in elk jaargetijde, helemaal tot rust komen. Hatha-Yoga, Meditatie, Ademtechniek, Ayurvedische Massage.,
Wildemann
Blije Boeddha Yoga
Blije Boeddha Yoga ligt in het rustige deel van Rotterdam. Hatha Yoga en ZwangerschapsYoga in Saswitha Stijl. Kleine groepen, persoonlijke aandacht en privé lessen.
Rotterdam
yogasalon
Yogasalon ligt in het hartje van de Amsterdamse Pijp. In deze prachtige en lichte 'state-of-the-art' studio geeft Lilian van Dam o.a. privé yoga en /of klassiek Indiase zang les.
Amsterdam
Yogacentrum YogaYvonne
Bij YogaYvonne kun je lessen volgen in verschillende yogastijlen en Pilates. Zo kan iedereen een vorm van yoga beoefenen die bij hem/haar past.
Bussum / Naarden
met Sylvia
2 verschillende kinderyoga lessen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Met behulp van ademhalingsoefeningen, mindfulness en Asana's leren kinderen hun lichaam en hun grenzen kennen.
Apeldoorn
De YogaJungle
De Yogaungle in Dordrecht centrum biedt een breed scala aan yogalessen waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Kom een week gratis yogalessen volgen.
Dordrecht
Studio BodyMindSoul
Kom 'Terug naar je Natuur' met Kundalini Yoga & Meditatie midden in natuurgebied het Zwanenwater in Callantsoog. Elke maandag- en donderdagavond van september t/m juni.
Callantsoog
Yoga-studio Susumna
In de intieme, sfeervolle ruimte van yoga-studio Susumna kun je onder deskundige leiding hatha-, yin-, en zwangerschaps-yogalessen volgen.
Nijmegen
Yoga Centrum Natarãja
Het snelle en gehaaste leven van alledag levert vaak veel stress op. Yoga helpt bij het doorbreken van de negatieve effecten die stress heeft op ons lichaam en ons denken.
Het Yoga Huis
In onze mooie studio’s bieden we elke dag verschillende yogastijlen die lichaam en geest (weer) in balans brengen.
Doetinchem
Godaya Yoga
Diverse yogalessen: hatha yoga, vinyasa yoga, yin yoga, hot flow yoga, hot yin yoga, yin restorative, mindfulness, meditatie, healing yoga, yoga therapy
Yoga@Aquamarijn-Sittard
Yoga geeft vrijheid! Door te strekken, te buigen en te draaien maak je ruimte in je lijf en in je gemoed. Met de adem breng je aandacht in je lichaam en rust in je denken.
Sittard
MoveAlongStudio
* Onze deelnemers hebben verschillende fysieke niveaus * We bieden tijdens de les beginners tot gevorderden opties aan * De groepsgrootte is tot en met 12 personen
Rotterdam
Elke dag yoga
Moderne professionele yogastudio in het centrum van Alphen aan den Rijn. Gespecialiseerd in Iyengar yoga, een van de meest gerespecteerde yogavormen in de wereld.
Alphen aan den Rijn
Hartekracht Yoga
Wil jij meer ontspanning ervaren? Wil je minder stress ervaren? Je gezond, vitaal en energiek voelen? Dan is yoga vast iets voor jou!
Zutphen
De Nieuwe Yogaschool
De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan ‘alleen’ yoga en meditatie. We zijn een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar.
Amsterdam
Yoga studio Energyflow
De lessen zijn afwisselend pittig en ingetogen. Gitta leert je op een rustige manier met je eigen energie om te gaan. Naast docent is ze ook inspirator en organisator van workshops.
Heerhugowaard
Yogastudio chi-co
Yogastudio Chi-co is een sfeervolle studio met goedopgeleide docenten. De lessen zijn gebaseerd op hatha, power en yinyoga.
Simone Kamping
In de lessen staan we stil bij ons zelf, ons hart, ademhaling, met meditatie (mindfulness) maken we contact met de stilte en kracht in ons. Lessen zijn voor iedereen toegankelijk.
Raja Yoga
Deze vorm van Raja Yoga is niet vergeleken met de vele Raja Yogaversies die er al zijn..Het transformeert je van statisch naar dynamische Bewustzijn of wel ook Omnibewustzijn.
The Art of Balance
Yoga en Coaching in Dedemsvaart door Geke Flier. De Yogalessen worden gegeven in een prettige omgeving zodat je gemakkelijker tot ontspanning komt.
Dedemsvaart
Yoga & Wellness
Verschillende yogastijlen (Hatha, Yin, Vinyasa) en meditatielessen op diverse locaties in Doetinchem. Voor een deugddoende massage komt onze massage therapeute bij jou aan huis.
Varsseveld
State of Zen
Yoga, Pilates, Meditatie lessen in kleine groepen. Massages en coaching een op een. Workshops, Yogaweekenden, Yogareizen en nog veel meer! Kijk snel op onze website!
Nijmegen
Yoga Studio Vlinder
Vanuit een prachtig monumentaal pand geven wij met veel aandacht fijne lessen: Hatha yoga, Yin yoga, Power yoga, Tiener yoga en Individuele yoga. Wees welkom!
Su-MaLi Yoga
De lessen zullen bestaan uit Vinyasa houdingen. Er zijn krachtige staande houdingen, uitdagende balanshoudingen en ontspannende strekkingen op de grond.
PILAR Pilates & Yoga Studio
Ochtend en avond lessen in kleine groepen (5-10 pers.), met aandacht voor kracht, flexibiliteit, ademhaling, en ontspanning. Lessen zijn in het NL (en soms Engels).
Voorburg
Ananda Yoga
Ananda Yoga wil je met Hatha & Yin Yoga en meditatie laten ervaren dat je kan genieten van alles wat het leven je geeft.
Leeuwarden
Yogapoint Amsterdam
Wij zijn Yogapoint en hebben onze studio in Amsterdam Noord.Wij geven les in verschillende yogastijlen. Check de www.yogapoint.nl voor het rooster. Wees welkom!
Amsterdam
Flow Yoga Leiderdorp
Tijd voor jezelf! Flow Yoga Leiderdorp is dé yogastudio in Leiderdorp waar je 7 dagen per week terecht kunt voor verschillende vormen van Yoga en Pilates.
Leiderdorp
+YOGA
Kleine 'down to earth' Yin Yang yogastudio waar we geloven dat yoga voor iedereen is. Elk lijf is een yogalijf. Yin Yoga & Yin Yang Yoga.
Hendrik Ido Ambacht
Sterres Yoga
De lessen zijn vaak een mix van Kundalini, Wise, Yogadans en Hatha Maar ook elementen van Ashtanga, Yin, Pilates en yogaflow zou je kunnen herkennen.
Ulvenhout
Moon Yoga Club
Moon Yoga Club is een 350m2 yogaschool in een oude busremise met vloerverwarming in het hart van beach dorp Bergen. Yoga & Mindfulness, Juices, Treatments, Workshop & Events
Bergen NH
YOGA GARAGE
De Yoga Garage is sinds 2001 een rustige yogastudio in Amsterdam West, waar les wordt gegeven volgens de principes van Critical Alignment yoga.
Amsterdam
Yogaschool Noord
Yogaschool Noord: een plek in Amsterdam Noord voor yoga, massage en mindfulness. Persoonlijke aandacht, voor iedereen, op elk niveau.
Amsterdam Noord
Studio YourBalance
Breng meer Balans in je leven! Bij Studio YourBalance kun je terecht voor o.a. groepslessen, Personal Trainingen en Workshops op het gebied van Yoga en Klassiek Pilates.
TotYoga
In de yogastudio in Maurik worden diverse vormen van Hatha Yoga gegeven, van uitdagend tot ontspannen. De yogadocente Noortje de Roo begeleidt u en enthousiast en kundig.
Yogapoint Arnhem
Yogapoint Arnhem: Anusara, Easy Flow, Hatha, Power, Restorative, Vinyasa, Yin Blackroll, yogareizen & opleidingen. Een abonnement voor 4 weken vanaf € 19,90.
Wies Raanhuis YogaZaandam
YOGA - ADEMHALING - MEDITATIE. "Je kunt je volledig ontspannen als je met liefdevolle aandacht naar jezelf kunt kijken en de oordelen die je over jezelf hebt kunt laten gaan".
Zaandam
Twenteyoga
lessen hathayoga, mindfulyoga en ontspanningsyoga in Hengelo. Tevens adem- en ontspanningspraktijk zowel individueel als in groepsverband
Hengelo
YogaTilla
The style of yoga designed to help you cope better with the demands of a modern lifestyle.
Flow of Yoga
Voel je welkom bij onze trots ,Flow of Yoga in Castricum. Geniet van de verschillende yogavormen, de rust en warmte in onze school. Laat yoga steeds het kadootje voor jezelf zijn.
Castricum
Yogaplace Urmond
Op deze locatie kun je terecht voor lessen Ashtanga en Easyflow. Kom thuis bij jezelf en ervaar op je eigen niveau en groei in je eigen tempo, als beginner of gevorderde.
Yogaplace Sittard
Maak kennis met ons gevarieerde aanbod in stijlen als Ashtanga, Easyflow en Yin Yoga. Kom thuis bij jezelf en ervaar op je eigen niveau en groei in je eigen tempo, als beginner of gevorderde.
Sittard
Yogaplace Maastricht
Ontdek ons gevarieerde aanbod in stijlen: Ashtanga, Yin Yoga, Easyflow, Alignment en Zwangerschapsyoga. Je kunt bij ons ook terecht voor voedingsadvies, massages en ademtherapie.
Maastricht
Yogabindu
Yogalessen volgens de Satyananda Yoga traditie, een volledig en veelomvattend systeem waarmee je je gezondheid en welzijn in eigen handen hebt. Hoofd, hart en handen in balans!
Langenboom
Elements Enkhuizen
De Yogastudio van Enkhuizen met Integrale Yoga, Club Yoga, Easy Flow Yoga, PowerYoga, ZwangerschapsYoga en SUP Yoga. Er staan zo'n 12 lessen per week op het rooster. Ook yogaweekendjes!
Enkhuizen
Yoga Ommen
Yoga is thuiskomen bij jezelf. Yoga Ommen biedt meerdere specialismen voor de therapeutische toepassing van yoga die je zelf kunt doen zoals restorative yoga en critical alignment yoga.
Samana Yoga Center
Samana Yoga Center is the Amsterdamian home of Vijñāna Yoga. Expect high-quality classes from talented teachers: Samana is your way to catch your breath in the modern world of haste.
Amsterdam
Vansi Yoga
Yoga, Mindfulness & Coaching voor (aankomende) moeders en kind. Wij bieden o.a. zwangerschapsyoga, mama-baby yoga, fit na je bevalling, yoga voor mama & privé lessen aan.
Wassenaar
Yogaschool de Toermalijn
Zoek je verdieping? Yogaschool de Toermalijn biedt lessen integrale yoga, seniorenyoga en kinderyoga. Kleinschalige yogaschool met veel persoonlijke aandacht!
Sommelsdijk
Yoga-Surya
Al meer dan 20 jaar: oosterse wijsheid met westerse nuchterheid. De sfeervolle yogastudio bevindt zich aan de Willem Marisrade 2A te Capelle aan den IJssel.
Capelle aan den IJssel
Personal Flow
In onze sfeervolle, rustige studio bieden wij diverse vormen van yoga aan, maar ook Pilates en Fit30 (een fitnessprogramma van 30 minuten per training, puur en alleen voor vrouwen) en voedingscoaching
Schijndel
Svaha Yoga
If you’re looking for a groovy Vinyasa flow yoga studio in Amsterdam – look no further. With three different locations in town and daily classes in three intensities, you can park your mat anytime!
Amsterdam
Yoga Minds
Bij Yoga Minds is de Svadhyaya de belangrijkste en grootste drijvende kracht. Zelfonderzoek is de sleutel naar vrijheid. Meditatie en asana zijn tools voor zelfonderzoek.
Amstelveen
Lotuszen Studio
De leukste Yoga & Pilatesstudio van Zwolle en omgeving met o.a. Hot Yoga, Hot Pilates, Yinyoga, Aplombyoga, Vinyasa Yoga, Lu Jong Yoga, Mindful Yoga, Hatha Yoga, Intuitieve dans, Klassieke Pilates.
Yoga-Leek-Roden
Hatha-Kashmir Yoga, Zwangerschaps Yoga, Yoga Therapie, Kids Yoga, Office Yoga, Yoga Vakanties. Kernkwaliteiten: Aandacht, Adem, Awareness.
KASHMIR YOGA
Kashmir yoga is een meditatieve yoga die zich richt op het energetich (gevoelde) lichaam. Deze yoga brengt ons uiteindelijk tot een spontaan en moeiteloos aanwezig zijn zonder gerichtheid.
Eindhoven
Blos
Breng de blos terug op je wangen met rustige yoga in kleine groepen of 1-op-1 bij Blos yoga in De Rijp (NH).
De Rijp
Life is Yoga
Life is Yoga is een kleine en persoonlijke yogaschool in Groningen Zuid. De lessen zijn speels, nuchter en met humor.
Groningen
Art of Balance
Kleinschalige, sfeervolle yogastudio in Wassenaar met diverse Yogalessen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Ook voor diverse massages ben je hier aan het juiste adres!
wassenaar
Leef Yoga
Leef-Yoga, is een kleine en sfeervolle studio met een gevarieerd lesaanbod. Door de kleine groepen en goede docenten is er aandacht voor alle cursisten. Een intieme en liefdevolle bejegening voor elk.
Amsterdam
Dru Yoga in hartje Utrecht
Wekelijkse Dru Yogalessen, inspirerende workshops & masterclasses, Dru Yoga vakanties - door gediplomeerd en ervaren Dru Yoga en Meditatiedocent Marian Dekker.
Utrecht
Kyosan
Kyosan legt relatie tussen lichaam, geest en voeding. Onder persoonlijke begeleiding werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Individueel en in kleine groepen. Net buiten Amsterdam.
Baambrugge
Yoganesa
The Yoganesa team is a group of international, certificated teachers, who are sharing their passion and love to yoga, pilates and meditation.
Rotterdam
Yoga Alkmaar
Hatha yogalessen van zacht tot stevig. Meditatie. Zwangerschaps- en postnatale yogalessen, 6 dagen per week. Grote rustige studio. Proefles gratis.
Alkmaar
Ajna Tempel
Vinyasa flow, Hatha, Mindful, Stress release en Yin yang yogalessen; allemaal te vinden bij de Ajna Tempel! Kom meedoen met een gratis proefles in onze ruime en lichte yogaschool.
Heemskerk
Studio Element
Een kleinschalige en professionele studio in Tilburg Zuid. Kleine groepen, veel persoonlijke aandacht. Nuchter en gezellig.
Tilburg
Balans&Dans
Buiten onze Yoga lessen: Aerial Yoga, Yin Yoga, Easy Yoga en Power Yoga, geven wij ook veel dans en shape lessen. Kom en ervaar!
Lelystad
Yoga 4 Everybody
Hatha yoga bij jou op het werk, thuis of op school. Word soepeler en sterker, leer rust en ontspanning vinden, verbeter je concentratievermogen en geniet van yoga! Yoga 4 everybody and every body.
Pura Yoga
Moderne yoga studio in Roermond op een fantastische locatie! 3 proeflessen voor € 15,-.
Roermond
De Zonnecirkel
Groepslessen in hatha yoga, poweryoga, critical alignment yoga, integrale yoga, zwangerschapsyoga, yoga voor je rug.
Lelystad
MI-Yoga!
Praktische yoga om je lichaam sterker te maken, waardoor je een betere houding, meer energie en minder stress ervaart!
Amsterdam Yoga Centre
Amsterdam Yoga Centre is een van de oudste yogascholen in het centrum van de stad. Degelijke lessen gericht op kracht en souplesse voor alle leeftijden en niveaus. Individuele aandacht.
Amsterdam
AF Yoga Academie
De Yoga Academie verzorgt een diversiteit aan yoga groep lessen of privé lessen waar persoonlijk aandacht en begeleiding centraal staat.
Enkhuizen
SatyaYoga
In mijn lessen Saswitha Yoga speelt de adem een belangrijke rol. Een āsana is gewoon een āsana. Met de adem komt die pas tot leven. De perfecte āsana is dan ook niet de vorm, maar wat deze je vertelt.
Groningen
Yoga You
Yoga You is een yogacentrum in de binnenstad van Zwolle. Wij geven Yoga, Pilates en Tai Chi lessen met hart en ziel. Anatomie en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Yoga You.
De YogaJungle
De YogaJungle in centrum Dordrecht is uniek en flexibel met zijn brede aanbod aan yogastijlen en spiritualiteit.
Dordrecht
EQuilibrium Maastricht
Hatha yoga is de vorm die aangeboden wordt door Jeannette Verbooy. In deze lessen wordt veel aandacht gegeven aan de regeneratieprocessen van het lichaam. Gratis proefles.
Maastricht
Club yoga Leeuwarden
De moderne en nuchtere locatie voor yoga, meditatie en massage. Veel inspirerende workshops en Yin & Yang RYT teacher trainingen in samenwerking met De Nieuwe Yogaschool.
Leeuwarden
Sharonna Yoga
Sharonna Yoga voor Hatha yogalessen, massages, reiki cursussen, mantra-zingen & klankconcerten in Hoofddorp.
Hoofddorp
Yoga 4 Everybody in Arnhem
Hatha yoga bij jou op het werk, thuis of op school. Word soepeler en sterker, leer rust en ontspanning vinden, verbeter je concentratievermogen en geniet van yoga! Yoga 4 everybody and every body.
Next Door Yoga
Next Door Yoga in centrum Breda, geeft yoga lessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, zowel voor ervaren als beginnende yogi’s.
Amazone Body & Mind
U bent welkom bij ons voor Unnata® Aerial Yoga en Pilates en Yoga combinatielessen. Uitdagend voor beginners als gevorderden. Bent u nieuwsgierig? Boek uw proefles of proefmaand.
Blaricum
Yoga Chandra Barneveld
Onze sfeervolle yoga studio in Barneveld kenmerkt zich door toegankelijke lessen in een persoonlijke, kleinschalige en deskundige setting. Bijzondere mindful lessen voor een totale lichaamsbeleving.
Barneveld
Dynamische Yoga Marcel Kooij
Yoga op de mat met jouw (on)mogelijkheden. Tijdens de les zal je uitgedaagd worden je grenzen te verleggen. Door middel van inspanning komen we tot ontspanning en creëer je een rust in jezelf.
Nijmegen
Yoga Me
Yogaschool voor (heel) jong en oud. Toegankelijk, kleinschalig, betaalbaar. Groepslessen en privélessen. Yin, power, acro, tieneryoga, kinderyoga en nog veel meer.
Hilversum
Yogastudio Ouddorp
Yogastudio Ouddorp is een gezellige studio met veel persoonlijke aandacht. De eigenaresse Bellatrix van Wingerden, heeft ruim 20 jaar ervaring in het lesgeven.
Ouddorp
ThuisYoga
ThuisYoga verzorgt yogalessen aan huis en op locatie. Privélessen of les in kleine groepen (omgeving Amsterdam / Almere).
Praktijk Wonderbaarlijk
Wonderbaarlijk, praktijk voor moeder & kind in Breda. Hét adres voor zwangerschapsyoga, hypnobirthing, babymassage, zwangerschapsmassage, ademcoaching en diverse workshops.
PURA YOGA
Divers aanbod in een moderne yoga & pilates studio net buiten het centrum van Roermond. 7 dagen per week les van bekwame docenten. Altijd 3 proeflessen voor €15,-! Come & flow with us, namasté <3
Roermond
Yoga Spot Amsterdam
Yoga Spot is een sfeervolle studio in Amsterdam Oud-Zuid met een warm karakter en persoonlijke aandacht. Wij geven toegankelijke yoga en pilates lessen in diverse stijlen.
Amsterdam
Yoga Art
In onze rustige, sfeervolle Yoga Art studio in het historische centrum van Oudewater, bieden we iedere week meerdere lessen in diverse yogastijlen.
Oudewater
Puurbalans Yoga Lemmer
Voel je welkom bij Puurbalans Yoga in Lemmer. Ik ontvang je graag in mijn warme en gezellige studio om yoga te komen ervaren en te beleven!
Zweiersdal inspireert
Met Yoga & meer... Dagelijks een variëteit aan lessen. Een proefles is altijd gratis. Je krijgt korting op een tweede les. Laat je verrassen door de aangename sfeer en energie in de halfronde zaal.
Oosterbeek
Klassieke Yoga
Voor alle opleidingen en cursussen op het gebied van klassieke Yoga ga naar Stichting Raja Yoga Nederland: www.raja-yoga.nl.
Nieuwegein
Yoga Meditatie Klankschalen Centrum
Een greep uit ons aanbod: Authentieke Yoga Meditatie Himalaya traditie; bedrijfs-, zwangerschaps- en kinderyoga; Ayurveda / klankschalenmassagetrainingen; adem-, Burn-out-, en ontspanningstherapie.
Gasselternijveen
Artemis Yoga Centrum
In ons sfeervolle centrum in het midden van het land ben je van harte welkom. Je kunt kiezen uit een zeer ruim aanbod aan lessen en inspirerende workshops.
IJsselstein
Yoginess
Yoginess is een kleine studio. De yogalessen zijn voor iedereen te volgen door de persoonlijke aanpak. Speciale lessen H-yoga zijn voorzien voor (ex-)kankerpatiënten.
Kalmthout - Belgium
Een Nieuwe Balans
Meld je aan voor 4 proeflessen met 25% korting en profiteer van dezelfde voordelen als vaste cursisten. Tweede les in de week voor 5 euro.
Eindhoven
Yogaschool Solide Yoga
Yogaschool met dorps karakter, bescheiden groepen, veel persoonlijke aandacht en een veelzijdig aanbod om jouw Leefstijl optimaal ontspannen te maken!
Wateringen
Yoga2go
Yoga2go is een yogaschool voor beweging. Kenmerkend voor onze werkwijze is de manier waarop wij met de alignment van het lichaam omgaan.
Castricum

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief