nietgratis
Yoga stretch voor in de ochtend

Yoga stretch voor in de ochtend

147 weergaven
Bewaar als favoriet

Wat is lekkerder dan in bed blijven liggen én vervolgens ook nog yoga te kunnen doen? Met deze ochtendyoga les stretch je je lichaam en voel je je direct soepeler. En je kunt er gewoon voor in bed blijven liggen.

Stretch je lichaam soepel

Deze les is onderdeel van een reeks ochtendyoga lessen die we met Annette Visser hebben opgenomen. In deze les begin je liggend, dat kan op de grond of nog in bed. Samen met Annette doe je verschillende milde stretches op de mat, waarbij je de buikspieren en rug wat meer aandacht geeft.

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.

Lees meer over Annette op haar docentpagina. Hier vind je ook andere lessen ochtendyoga en avondyoga van haar.

Wil je meer lessen ochtendyoga volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Ochtendyoga.

 

Kledingcredits

Top via Lululemon en legging van Manduka via Yoga Specials.

4 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief