nietgratis
Introductie in Tantra yoga

Introductie in Tantra yoga

1.989 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les vertelt Afke Reijenga wat Tantra voor haar betekent en doet ze samen met jou drie korte basisoefeningen. Afke straalt zelf van levenslust en energie. Met deze oefeningen laat ze zien hoe ook jij je sensuele energie kunt inzetten voor meer contact met je gevoel en meer levensvreugde.

Over Tantra

Tan betekent ‘expansie’, tra ‘bevrijding’. Voor Afke is de kern van tantra zelfonderzoek en bevrijding: ‘Waar yoga gaat om observeren, gaat het bij tantra om voelen. Een wilder pad, zo voelt het voor mij. Tantra heeft me nog meer bij mijn gevoel gebracht. En dan bekijk je ook je schaduwkanten: alles wat je in de weg staat om liefde te voelen. Om volledig te mogen leven’

Extra workshop in Yoga by Happinez

Afke Reijenga (1969) stond meerdere keren in en op de cover van Yoga by Happinez. Ze is een bevlogen en gevierd yoga- en tantradocent en geeft zowel in Nederland als in het buitenland – en altijd met een grote glimlach – yoga.

In de online zomerspecial van Yoga by Happinez (juni 2021) kun je ook een mini Tantra-workshop van Afke volgen. In deze workshop leert ze je een aantal oefeningen die je alleen en met je partner kan doen.

Wil je meer lezen over Afke en haar yogalessen en retreats? Kijk op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

9 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief