Dit waren de tien populairste lessen op Yoga by Happinez in 2022

  • Leestijd: 5 minuten
  • Jasmijn Demmer

Van yogalessen om ultiem te ontspannen en meditaties om te verbinden met je hart tot pittige flows om je innerlijke vuurtje op te stoken. We hebben ons matje weer volop uitgerold. Welke lessen van Yoga by Happinez waren het populairst? We zetten het voor je op een rijtje. En heb je nog geen Yoga by Happinez? Voor 6,- per maand ontvang je onbeperkt toegang tot Yoga by Happinez én krijg je vier keer per jaar het Yoga by Happinez thuisbezorgd. 

De tien populairste lessen van 2022

Van je hoofd naar je hart met Yin yoga – Irene Sportel

Irene Sportel - Van je hoofd naar je hart met Yin yoga oefeningen

Deze populaire les Yin yoga van Irene Sportel brengt je terug bij jezelf – en daar hebben we allemaal wel eens behoefte aan. Je gebruikt je adem om dieper in je hart en in je lichaam te zinken. Met zachte oefeningen, waar je steeds een paar minuten in blijft, helpt Irene je aanwezig zijn in het nu en volledig te ontspannen.

Yin yoga voor je spijsvertering – Irene le Roy

Yin yoga voor je spijsvertering - detox

In deze Yin yogales van yogadocent Irene le Roy richt je je aandacht op je spijsverteringsorganen. Fijn als je een detox doet, maar als we eerlijk zijn: deze les kan altijd! Deze toegankelijke yogales bevat een serie zachte twists die zorgen voor nieuwe, verse energie in je buikgebied.

De basis van Yoga Nidra – Nathalie Rasing

Yoga Nidra maakt je systeem vrij van diepgewortelde impressies die misschien wel jarenlang voor stress hebben gezorgd. In ‘De basis van Yoga Nidra’ van docent Nathalie Rasing leer je meer over wat Yoga Nidra is en geef je je over aan de diepste staat van ontspanning.

Het eerste chakra: voed geduld, vertrouwen en steun – Nanda van Praag

Eerste chakra

Deze les was onderdeel van de razend populaire Chakra Nieuwjaarschallenge 2022 die we samen met yogadocent Nanda van Praag maakten. In deze les over het eerste chakra ga je gronden, aarden en support, geduld en tolerantie (naar jezelf) voelen en ontwikkelen. Nanda leert je vanuit kracht en vertrouwen geworteld te zijn in de wereld.

Ochtendyoga – Annette Visser

Ochtendyoga met Annette Visser

In deze les ochtendyoga met Annette Visser stretch je je bindweefsel en warm je jezelf langzaam op met milde oefeningen en fijne twists. Annette sluit deze Hatha yogales af met een ademoefening waarmee je het vuurtje in jezelf opstookt zodat je vol verse energie aan je dag begint.

Yogapractice voor meer energie – Kim van der Veer

Pittige practice

Deze pittige practice voor meer energie was een van de lessen uit de Ayurveda Self-care challenge onder begeleiding van Ayurveda-coach en yogadocent Kim van der Veer, en vonden jullie erg fijn. Deze Vinyasa yogales begint heerlijk rustig, zodat je lichaam de tijd krijgt om op te warmen. Daarna volgen de staande en zittende houdingen waarmee je je lichaam lekker aan het werk zet!

Balans tussen lichaam en geest – Ingvild Molenaar

Balans tussen lichaam en geest

Met deze les van Ingvild Molenaar ontwikkel je meer mobiliteit in je schouders, nek en bovenrug – de delen van ons lichaam die regelmatig te lijden hebben onder onze leefstijl. Door deze Vinyasa flow ga je je vrijer in je lijf voelen. Tegelijk wordt ook de connectie tussen je hoofd en je lichaam beter en ontstaat er meer balans tussen lichaam en geest.

Winterflow: stook je innerlijke vuur op – Padmini

Winterflow van Padmini Kruitwagen

In haar yogalessen houdt Padmini graag rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. Zo stemt ze haar lessen af op het moment van de dag en de cyclus van de maan. In deze winterflow zoek je de warmte van binnen op. Dat is belangrijk als het buiten minder licht is en de temperatuur daalt. Stook je innerlijke vuur op zodat je ook in deze donkere periode inspiratie kunt vinden.

Morning Yoga Swing – Myrna van Kemenade

Morning Yoga Swing

Voor deze Morning Yoga Swing hoef je eigenlijk niet eens een matje te hebben. Je hoeft ook niet netjes houdingen uit te voeren, je gaat gewoon lekker loszwaaien met Myrna tot je helemaal warm en soepel bent! Je kunt deze Morning Swing ook volgen voordat je een langere, wat pittiger les doet als een soort warming-up.

Zelfzorg meditatie: voelen wat je nodig hebt – Jiske Reeskamp

In deze zelfzorg meditatie maken we de balans op. Wat heb je nodig? En hoe kun je goed voor jezelf zorgen? Jiske helpt je met een geleide meditatie met ademoefening om te landen in je lijf en te voelen voorbij het denken. Met haar lessen helpt Jiske mensen de weg terug te vinden naar het hart en los te komen van beperkende overtuigingen.

Doe mee op Yoga by Happinez

Yogalessen volgen waar en wanneer jij wil, doe je met Yoga by Happinez. Hier vind je verschillende meditaties, yogastijlen en -lessen voor meer balans, kracht en ontspanning. Of je nu 5 minuten de tijd hebt, of je matje uitrolt voor een uur – vind jouw bijpassende les op Yoga by Happinez. Voor 6,- per maand ontvang je onbeperkt toegang tot Yoga by Happinez én krijg je vier keer per jaar het Yoga by Happinez thuisbezorgd.


 

Delen via:
15 december 2022 | Laatst gewijzigd op 15 december 2022

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief