nietgratis
Winterflow: stook je innerlijke vuur op

Winterflow: stook je innerlijke vuur op

4.469 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze winterflow zoek je de warmte van binnen op. Dat is belangrijk als het buiten minder licht is en de temperatuur daalt. In de winter lijkt het leven te vertragen. Aan de oppervlakte lijkt er niet zoveel te gebeuren, maar niets is minder waar, legt Padmini uit. Stook je innerlijke vuur op zodat je straks de kracht en energie hebt om de lente tegemoet te treden. En zodat je ook in deze donkere periode inspiratie kunt vinden.

Over deze Winterflow

Deze les is geschikt voor alle niveaus, ook als je een ervaren yogabeoefenaar bent is dit een prettige practice. Voel je vrij om deze les elk moment van het jaar te beoefenen. Tijdens de les heb je nodig: yogablokken (of een paar dikke boeken), een dekentje en eventueel een meditatiekussen.

Yoga en de seizoenen

Deze les wordt gegeven door Padmini Kruitwagen. In haar yogalessen houdt Padmini graag rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. Zo stemt ze haar lessen af op het moment van de dag en de cyclus van de maan. ‘De maan transformeert voortdurend. De opbouwende energie van de wassende maan is anders dan die van de afnemende maan. Ook de seizoenen hebben invloed. In de lente en zomer heb ik behoefte aan sterke flow-lessen met uitdaging en vuur. De winter roept juist het verlangen op om de vertraging op te zoeken en dicht bij de grond te zijn.’

Lees meer over Padmini Kruitwagen op haar docentpagina of volg haar op Instagram. Lees ook het grote interview dat ze gaf in Yoga by Happinez editie 5 (2021).

69 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief