Op reis door de elementen met de gratis Yoga nieuwjaarschallenge!

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

Op 1 januari starten we weer met onze nieuwjaarschallenge. Wil je meer in verbinding komen met jezelf? En voor het nieuwe jaar heldere intenties zetten? Ga dan met ons mee op reis door de elementen. In 4 dagen maak je een innerlijke reis door de natuurelementen, waarin je jezelf herontdekt en helder hebt waar jij je in 2024 op wil focussen. Schrijf je nú in op deze pagina en maak van 2024 jouw jaar.

Dit kun je verwachten:

Elke dag duiken we een natuurelement in, volg je een les – gebaseerd op dat specifieke element – van ervaren yogadocent Jolijn Bruijnaers en krijg je praktische tips om het element in jou weer in balans te brengen.

  1. Leer de basis over de natuurelementen Aarde, Water, Vuur en Lucht; wat houdt elk element in? Hoe kun je het herkennen in jezelf? En wanneer zijn ze wel/niet in balans?
  2. Volg elke dag een les in het teken van een van de elementen.
  3. Tips en oefeningen om het element weer in balans te brengen.
  4. Doe een test om te kijken welk element het meeste in jou schuilt.
  5. Je maakt connectie met de Aarde om jezelf te gronden, vloeit door naar Water om in contact te komen met je emoties en je verlangens en ontdekt wat vastzit. Vervolgens laat je los wat niet meer dient en laat je Vuur datgene transformeren wat nodig is. Bij Lucht neem je de tijd om nieuwe doelen, intenties en gevoelens uit te nodigen in je hart. Waar wil jij dit jaar ruimte voor maken?

 

Illustratie: To you from Steph

Delen via:
15 december 2023 | Laatst gewijzigd op 15 december 2023

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

23 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief