Home 76E08739-7793-4D1C-B7A2-5A47085F583F Created with sketchtool. Wapen je tegen de winterblues 76E08739-7793-4D1C-B7A2-5A47085F583F Created with sketchtool. Les 1

Les 1

Check jij wel eens bij jezelf in? Weet je hoe het echt met je gaat? Voel je wat je nodig hebt? Vaak zijn we geneigd om door te razen. Terwijl het juist zo belangrijk is om regelmatig te pauzeren en te voelen wat je nodig hebt. Daarom nemen we in deze eerste les de tijd om de balans op te maken.

  • Tip: Hou tijdens het volgen van deze lessen een dagboekje bij over wat je voelt.  Schrijf op hoe je je voelt voor een les en daarna en kijk aan het einde van de week terug naar je ervaringen.

Voelen wat je nodig hebt

Niet bedenken wat je nodig hebt, maar voelen, dat is wat Jiske het liefst doorgeeft. In deze geleide meditatie met ademoefening land je in je lijf en voel je voorbij het denken. Je kunt deze meditatie zittend beoefenen op een kussentje, dekentje of op een stoel. Heb je geen rust om te zitten? Doe de meditatie dan liggend. Trek warme kleding aan zodat je lichaam niet afkoelt.

Bekijk meer sessies

Deze les is fijn als je last hebt van stress of gevoelens van angst en onrust

Start deze les

Voel je je lusteloos? Breng je lichaam in beweging en ervaar hoe je hoofd volgt en energie weer gaat stromen

Start deze les

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief