nietgratis
Yoga bij lusteloosheid en neerslachtigheid

Yoga bij lusteloosheid en neerslachtigheid

3.568 weergaven
Bewaar als favoriet

Als je een beetje down bent en last hebt van neerslachtigheid of lusteloosheid, is het goed om in beweging te komen, met yoga bijvoorbeeld. Door je lichaam te activeren, zal je geest uiteindelijk meebewegen. Deze speciale serie van Jiske helpt je om je kracht en energie te hervinden. 

Deze les is geschikt voor alle niveaus en heeft een hoog tempo met pittige oefeningen. Ook als je een ervaren yogabeoefenaar bent is dit een prettige practice. Tijdens de les is het fijn zijn om een meditatiekussen te gebruiken.

Yoga voor verandering

Yoga is een prachtige manier om op lichamelijk en geestelijk niveau verandering teweeg te brengen. Tijdens haar eigen burn-out zorgde yoga ervoor dat Jiske weer ging luisteren naar de signalen van haar lichaam: ‘Yoga is een belangrijk moment van zelfzorg, dat begint zodra je je matje uitrolt. Je zegt daarmee: dit is mijn moment!’ Met haar lessen helpt Jiske mensen de weg terug te vinden naar het hart en los te komen van beperkende overtuigingen. Uit het hoofd, terug naar wat je voelt.

Lees meer over Jiske Reeskamp op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

35 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief