Maroesja de Ruyter Maroesja de Ruyter
Maroesja de Ruyter

Maroesja de Ruyter


Maroesja de Ruyter is yogadocent, yogatherapeut en beauty- en health-editor. Ze geeft les in verschillende stijlen; van zachte yin- en helende yoga nidra-lessen tot verkwikkende (ashtanga) vinyasa series. Haar lessen dienen als tool om jezelf beter te leren kennen. 

Over Maroesja de Ruyter

Maroesja geeft les bij onder andere Bluebirds in Amsterdam, bij Back in Balans en Mamamoon Retreats. Voor Maroesja is het lichaam een communicatiemiddel, niet alleen voor expressie maar ook (of juist) als tool om jezelf beter te leren kennen. Yoga ziet zij als een uitnodiging tot voelen en ontdekken via beweging, ademhaling, bezinning, reflectie en ontspanning. Voor Maroesja is yoga een pad, een levenslange reis die haar eindeloos inspireert en uitdaagt.

Yoga en therapie

Naast yogadocent is Maroesja ook yogatherapeut. Tijdens haar lessen en persoonlijke, therapeutische sessies hoopt Maroesja een veilige ruimte te creëren en anderen te inspireren om zich (weer) met zichzelf en hun innerlijke wijsheid te verbinden; om de kracht, flexibiliteit en ruimte die ze hebben te (her)ontdekken. Zowel fysiek als mentaal. En om de ervaringen op je mat mee te nemen in je dagelijks leven.

Inspiratoren

Tijdens haar yoga journey is Maroesja begeleid en geïnspireerd door veel bijzondere en geweldige mensen, waaronder: Johan Noorloos, Marcel van de Vis-Heil, Claudia Pradella, Eva Ugolini, Ingrid Notten, Eddie Stern, Richard Freeman, Mary Taylor, Montserrat G. Mukherjee, Caroline Kila, Esther van der Sande.

Meer weten over Maroesja? Neem een kijkje op haar website nourish-studio.nl.

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief