Yoga en Ayurveda retraite in Zuid-India

Combineer yoga en Ayurveda met de luxe van een vijfsterrenresort. Alles wat je nodig hebt om te ontspannen, vind je op deze prachtige plek. Ga mee op yogareis!

Wellness, spa, Ayurveda, yoga… Alles komt samen bij dit boetiekhotel in het zuiden van India. Deze plek is dan ook meerde keren uitgeroepen toe Best Luxury Spa in India. Je kunt er het hele jaar door terecht en er zijn yogalessen voor alle niveaus. De yogastijl is een combinatie van Hatha, Ashtanga en Kundalini yoga.

Dit wellnessresort staat op het verlanglijstje van vele yogi’s. Het retreat ligt in de stad Kochi, in de provincie Kerala. Kerala staat bekend als de bakermat van Ayurveda. Het resort wordt omringd met Ayurvedische kruidenwinkeltjes, dus aan souvenirs voor mee naar huis geen gebrek. Tijdens je bezoek staat er behalve yoga dan ook ook Ayurveda op het programma. Tussendoor kun je bezoekjes brengen aan de spa, de sauna, het zwembad. Of ga wandelen, neem een massage of kies een andere wellness-behandeling.

Op de site van Puurenkuur lees je alles over de verschillende programma’s.

Aanbieding speciaal voor lezers van Yoga Magazine

Met de code YOGPK18 ontvang je een gratis hammamdoek bij je bestelling. Die kun je alvast in je koffer stoppen voor je vertrek naar dit resort!

Yogaretraite boeken

Je boekt deze reis vanaf € 1.825,- (excl. vluchten) op de website van Puurenkuur, een reisorganisatie die gespecialiseerd is in wellnessreizen met thema’s als yoga, detox en ontspanning.

Gebruik de hierboven vermelde code, zodat je je cadeau thuis ontvangt.

BOEK DEZE REIS

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief