Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka

Ervaar de pure Ayurveda op een plek waar deze gezondheidsleer vandaan komt. In een resort op Sri Lanka dompel je je helemaal onder in de bijzondere manier van kuren, eten en leven. Een ode aan je lichaam! De kuur bevat dagelijkse behandelingen in de spa, medische consulten, yoga en superlekker gezond eten. Je verblijft op een heerlijke locatie aan zee.

Sri Lanka Ayurveda

Ayurveda als preventief middel om gezond te blijven

Ayurveda is een heel krachtig preventief middel om gezond te blijven, zonder dat je echt medische klachten hebt. Heel veel gasten komen jaarlijks terug om een nieuwe boost te krijgen en hebben hier enorme baat bij. Maar ook allerlei aandoeningen kunnen hier behandeld worden.

Een Ayurvedische kuur duurt gemiddeld een à twee weken. Aan het begin van je kuur heb je een ontmoeting met de arts. Hij of zij kijkt naar je, luistert naar je en stelt een behandelplan op.

Hoe ziet een dag eruit? De ochtend kun je starten met een verblijvende yogales van een uur. Dit is een simpele en toegankelijke vorm van yoga. Daarna geniet je van een uitgebreid buffet en kun je door naar het Ayurvedische centrum. In dit centrum krijg je bijvoorbeeld acupunctuur, massages, stoombaden en kruidenbaden – aangevuld met medicijnen die worden gemaakt van lokale kruiden en gewassen op basis van eeuwenoude medische kennis.  Na deze ochtend krijg je een overheerlijke lunch. In de middag heb je vrije tijd of kun je mee op excursie. Aan het eind van de dag krijg je meestal nog een yogales. Niets hoeft, alles mag! Je sluit de dag weer af met een voortreffelijk diner. Aan het eind wordt de kuur weer afgesloten bij de arts en krijg je een advies en behandelplan mee voor thuis.

Visum

Voor je reis naar Sri Lanka moet je een visum voor Sri Lanka aanvragen. Dit visum is verplicht voor elke reiziger. Het kost €14,95 en wordt meestal binnen 72 uur geleverd . Hiermee mag je 30 dagen in Sri Lanka verblijven. Het visum aanvragen duurt 5 minuten. Makkelijker kan niet!


Meer informatie en data

Meer weten over de yogalessen, het verblijf, de docent, de beschikbare data en prijzen? Klik verder om meer te lezen en je yogareis te boeken.

vanaf € 560,-

 INFORMATIE & DATA 

Sri Lanka Ayurveda

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief