Deola Opeifa Deola Opeifa

Maak kennis met Ayurvedisch therapeute en yogadocente Deola.

Deola Opeifa is hét bewijs dat yoga je jong houdt. Ze lijkt midden twintig, maar is midden dertig. Goedgemutst houdt ze stand tijdens de lange covershoot en de daaropvolgende filmshoot voor Yogatv. ‘Kun je dit stukje ééééven opnieuw doen, er kwam net een vliegtuig over?’

Maar Deola is wel het een en ander gewend. Ze is in Oekraïne geboren als dochter van een Nigeriaanse vader en een Oekraïense moeder. Ze woonde vervolgens in Nigeria, Egypte, Italië en Engeland. En misschien vertrekt ze binnenkort naar Curaçao: ‘Ik vind het hier te koud,’ zegt ze verontschuldigend.

Vorig jaar rondde Deola de vierjarige Ayurveda-opleiding af en nu zit ze in het laatste jaar van de opleiding tot diëtiste. ‘Ik hou erg van studeren.’ Gelukkig voor iedereen die een persoonlijk Ayurvedisch therapeutisch consult van haar wil.

Voor Yogatv filmden we een yogales van een uur waarin ze Ayurveda en Hatha yoga combineert. We kunnen niet anders zeggen: hij is zalig!

VOLG DEOLA’S YOGALES

Meer over Deola:

www.deola.org

 

 

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief