Doe mee met de gratis driedaagse Mantra Journey

  • Leestijd: 2 minuten
  • Yoga by Happinez

De inschrijving voor de Mantra Journey is inmiddels gesloten


Mantra’s zingen is een heerlijke, bevrijdende manier van mediteren. Wil je ervaren wat de kracht is van de mantra, hou je van chanten of vind je het gewoon fijn om mantra’s te luisteren? Doe dan mee met onze gratis driedaagse Mantra Journey. Van 12 augustus t/m 14 augustus neemt mantrazangeres Hédi Carlee je mee op online mantrareis, dus schrijf je snel in!

Over deze Mantra Journey

Tijdens deze online minireis leer je alles over mantra’s, ga je zelf mantra’s zingen, ontdek je wat mantra’s voor je kunnen betekenen en leer je hoe je ze kunt toepassen in je dagelijks leven. En op de laatste dag maak je kans op deze prachtige mala, een meditatieketting van Urban Goddess. We geven vijf kettingen weg.

Ga mee op mantrareis!

Vind je het interessant om meer over mantra’s te ontdekken? Dan mag jij deze journey zeker niet missen. We starten op vrijdag 12 augustus. Schrijf je hieronder in en je ontvangt op 12 augustus je eerste mantramail.

Over Hédi Carlee

Na een zwaar auto-ongeluk besloot popzangeres Hédi Carlee een ander pad te kiezen. Ze werd mantrazangeres. Eerst dacht ze: ‘Ik, mantra’s zingen? Never gonna happen.’ Maar dat gevoel veranderde toen ze werd meegenomen naar een concert van de bekende mantrazangeres Snatam Kaur. Hédi: ‘Eerst zat ik er met samengeknepen billen. Dat spirituele wereldje van knuffelende vrouwen en zo, daar heb ik niet zoveel mee. Maar toen, na het eerste liedje, kwamen de tranen.’

Ze besloot zich in mantra’s te verdiepen en was meteen verkocht: ‘Als je veertig dagen elke dag een mantra zingt, komt er een transformatie op gang. Ik probeerde dit met de Mahalakshmi-mantra voor voorspoed en rijkdom. En inderdaad, na veertig dagen zingen hoorde ik via-via dat het prachtige huis waar ik nu woon beschikbaar kwam. Op een heerlijke, ruimtelijke plek waar ik al zo lang naar verlangde.’ Lees meer over Hédi Carlee op deze pagina.

Wil je meer foto’s bekijken van de gebedsketting? Kijk dan op de site van Urban Goddess.

Delen via:
30 juni 2022 | Laatst gewijzigd op 11 augustus 2022

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief