nietgratis
Yoga voor een soepele rug en onderrug

Yoga voor een soepele rug en onderrug

9.239 weergaven
Bewaar als favoriet

Als je vaak lang achter de computer zit, kun je last krijgen van je rug en je onderrug. Deze yogales van Marjan van Lier helpt je je rug en onderrug soepel te houden zodat je je na een lange dag zitten weer soepel en ontspannen voelt. 

Aandacht voor je rug en onderrug

Marjan van Lier was meer dan vijftien jaar geleden een van de allereerste yogadocenten op Yoga by Happinez. En we zijn trots dat we opnieuw lessen met haar hebben mogen maken! Dit is een van haar nieuwe lessen op Yoga by Happinez: een yogales met zachte houdingen voor je rug en je onderrug. De oefeningen van Marjan helpen je rug soepel en flexibel te houden en geven je nieuwe energie. Deze yogales is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wil je meer oefeningen doen voor je rug, nek, schouders en wervelkolom? Volg dan ook de andere yogalessen van Marjan!

Yoga en healings

Naast yoga geeft Marjan ook healings. Marjan: ‘Ik was verrast terug te horen hoe mijn healings er voor zorgden dat chronische pijnen voor een paar weken verdwenen. Nu behandel ik ook mensen die bij mij aankloppen en nooit aan yoga doen. Uiteindelijk is al mijn werk gericht om mensen zich beter te laten voelen. Dat is voor mij heel zingevend.’

Wil je meer lezen over Marjan en haar werk? Bekijk dan ook haar docentpagina.

47 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief