nietgratis
Zittende oefeningen

Zittende oefeningen

11.673 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze zittende oefeningen van Marjan van Lier zijn vooral fijn zijn na (of tijdens!) een dag achter de computer. Maak je rug, nek en schouders los, ontspan en doe nieuwe energie op!

Zittende oefeningen

Marjan van Lier was meer dan vijftien jaar geleden een van de allereerste yogadocenten op Yoga by Happinez. En we zijn trots dat we opnieuw lessen met haar hebben mogen maken! Dit is haar eerste nieuwe les op Yoga by Happinez: een yogales met zittende oefeningen om je schouders, nek en rust de rust te geven die ze verdienen. Je kunt deze les op je matje volgen, maar ook op een stoel achter je bureau. Zo zorg je goed voor jezelf, hef je energieblokkades in je schouders, nek en rug op en krijg je nieuwe energie. Deze les is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Yoga en healings

Naast yoga geeft Marjan ook healings. Marjan: ‘Ik was verrast terug te horen hoe mijn healings er voor zorgden dat chronische pijnen voor een paar weken verdwenen. Nu behandel ik ook mensen die bij mij aankloppen en nooit aan yoga doen. Uiteindelijk is al mijn werk gericht om mensen zich beter te laten voelen. Dat is voor mij heel zingevend.’

Wil je meer lezen over Marjan en haar werk? Bekijk dan ook haar docentpagina.

94 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief