nietgratis
Yoga voor je rug en wervelkolom

Yoga voor je rug en wervelkolom

7.304 weergaven
Bewaar als favoriet

Vond je de zittende oefeningen van Marjan van Lier fijn? Dan is deze les een heerlijke opvolger! De lessen van Marjan van Lier zijn laagdrempelig en vooral lekker om te volgen na (of tijdens!) een dag achter de computer. In deze les blijf je ook zitten op je mat en besteed je extra aandacht aan je wervelkolom zodat je je soepel en energiek voelt.

Zittende oefeningen voor je wervelkolom

Marjan van Lier was meer dan vijftien jaar geleden een van de allereerste yogadocenten op Yoga by Happinez. En we zijn trots dat we opnieuw lessen met haar hebben mogen maken! Dit is een van haar nieuwe lessen op Yoga by Happinez: een yogales met zittende oefeningen voor je wervelkolom. De oefeningen van Marjan helpen je rug soepel en flexibel te houden en geven je nieuwe energie. Deze yogales is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Yoga en healings

Naast yoga geeft Marjan ook healings. Marjan: ‘Ik was verrast terug te horen hoe mijn healings er voor zorgden dat chronische pijnen voor een paar weken verdwenen. Nu behandel ik ook mensen die bij mij aankloppen en nooit aan yoga doen. Uiteindelijk is al mijn werk gericht om mensen zich beter te laten voelen. Dat is voor mij heel zingevend.’

Wil je meer lezen over Marjan en haar werk? Bekijk dan ook haar docentpagina.

60 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief