nietgratis

Yoga bootcamp – week 5

Nieuwe variaties

In week 5 van de yoga bootcamp past Danielle nieuwe variaties op de basishoudingen toe. Deze variaties zijn weer net iets moeilijker dan die uit week 3. Je kunt ervoor kiezen om langer in de basishouding te blijven voordat je naar de variant gaat. Zo kun je de houding eerst goed doorvoelen.

Wil je jezelf extra uitdagen? Volg de les eerst twee keer online en doe de serie oefeningen dan eens zonder video. Bij een live of online les is een deel van je aandacht gericht op de docent en de instructies. Door de serie uit je hoofd te leren, kun je je aandacht naar binnen richten en de houdingen zo lang vasthouden als voor jou goed voelt. Weet je het even niet meer? Neem een houding aan die in je opkomt. Vaak is dat er een waar je behoefte aan hebt of blij van wordt. Zo leer je voelen en luisteren naar je lijf.

En wist je dat de serie uitgeschreven staat in Yoga Magazine? Deze kun je erbij houden als je vastloopt.

Yoga bootcamp challenge

Wat is de yoga bootcamp? Dat lees je hier.

Doe de andere lessen mee:

  • Week 1 (waarin Danielle je de 8 basishoudingen leert)
  • Week 2 (waarin we de houdingen herhalen)
  • Week 3 (waarin de houdingen iets moeilijker en zwaarder worden)
  • Week 4 (waarin het tempo omhoog gaat)
Wil je de volledige yoga bootcamp challenge volgen?

Meld je hier aan en je ontvangt elke maandag een nieuwe bootcamples in je inbox. Op maandag kun je de lessen gratis volgen (Yogatv-abonnees altijd!). Daarna kun je de yogalessen volgen met een abonnement op Yogatv. Dit kan al voor € 3,50 per maand (zo volg je de hele bootcamp voor € 7,-).

Abonnee worden van YOgatv

-
Geef hier je reactie:
  • Fa Master

    A beautiful graceful yogi. Great lines.