Home 76E08739-7793-4D1C-B7A2-5A47085F583F Created with sketchtool. Moederdagcadeau: roep je moeder op het matje! 76E08739-7793-4D1C-B7A2-5A47085F583F Created with sketchtool. Bonus: gratis les Yogatv!

Bonus: gratis les Yogatv!

We hopen dat jullie genoten hebben van de audio-oefeningen uit deze minitraining. Ze zijn super toegankelijk en je kunt ze makkelijk in je dag passen. Zijn jullie er nog niet klaar voor om je matje weer op te rollen? Als bonus hebben we een gratis les Yogatv voor jullie toegevoegd!

Yin yoga om uit je hoofd te komen

In deze les Yin yoga van Irene Sportel zoek je de vrede in je hart op. De les helpt je om meer te zinken van ‘denken’ naar ‘voelen’, je daalt als het ware van je hoofd naar je hart. Het hart is de plek waar alle liefde en vrede al huist, vertelt Irene aan het begin van de les, maar vaak voelen we dat niet, omdat we geneigd zijn te ‘denken’ in plaats van te’ voelen’. Daarom begint Irene met een meditatie waarmee ze je terugbrengt naar je gevoel en waarbij je bestaande overtuigingen die je kunnen beperken loslaat. Irene begeleidt je door een aantal heerlijke Yin-houdingen die je hart openzetten. Ze sluit af met de Savasana en prachtige muziek op de handpan. Geef je over, laat los en geniet van deze hartverwarmende yogales!

Word ook lid van Yogatv!

Wil je meer yogalessen volgen? Op Yogatv plaatsen we wekelijks nieuwe yoga- Pilateslessen en meditaties. Je hebt al Yogatv vanaf vijf euro per maand. Bekijk onze abonnementen.

 

Bekijk meer sessies

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief