nietgratis
Vind vrede in je hart met Yin yoga

Vind vrede in je hart met Yin yoga

13.384 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze wat langere les Yin yoga van Irene Sportel zoek je de vrede in je hart op. De les helpt je om meer te zinken van ‘denken’ naar ‘voelen’, je daalt als het ware van je hoofd naar je hart. En als je de eerdere lessen van Irene Sportel hebt gevolgd, weet je inmiddels hoe fijn dat is!

Vrede in je hart

Het hart is de plek waar alle liefde en vrede al huist, vertelt Irene aan het begin van de les, maar vaak voelen we dat niet, omdat we geneigd zijn te ‘denken’ in plaats van te’ voelen’. Daarom begint Irene met een meditatie waarmee ze je terugbrengt naar je gevoel en waarbij je bestaande overtuigingen die je kunnen beperken loslaat. Pas als je die overtuigingen loslaat, ontstaat inspiratie en kun je beter naar je hart luisteren.

Hartopeners!

En bij een les voor je hart horen natuurlijk… hartopeners! Irene begeleidt je door een aantal heerlijke Yin-houdingen die je hart openzetten. Ze sluit af met de Savasana en prachtige muziek op de handpan. Geef je over, laat los en geniet van deze hartverwarmende yogales!

  • Voor deze les heb je een bolster (of twee kussens) nodig en een meditatiekussen.

Over Irene

Meer lezen over Irene? Bekijk haar docentpagina. Daar vind je ook haar andere yogalessen. Of laat je meevoeren door haar favoriete muziek op Spotify. Neem ook eens een kijkje op haar website.

209 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief