Anoshe Overington Anoshe Overington
Anoshe Overington

Anoshe Overington


Als kind zocht Anoshe al naar het geheim van het leven. De afgelopen decennia liet ze landen, huizen en spullen achter, maar ook inzichten, die zich vernieuwden.

Anoshe groeide op in Amsterdam, woonde twintig jaar lang in Australië en is nu weer terug in Nederland. Ze geeft les in de yoga- en meditatiestudio in Doorn die ze opzette met haar man Nigam.

Met Yin yoga maakt ze verbinding tussen oosterse en westerse wijsheid en komt ook de boeddhistische levenshouding van haar Chinese voorouders terug. Deze yogastijl, waar ze zelf veel baat bij had en heeft in haar leven, deelt ze nu met anderen. Onder andere in een Yang Yin-les op Yogatv!

Lees ons interview met Anoshe in Yoga Magazine 4-2017.

Yin yoga laadt je batterij weer op, kalmeert je systeem’

Anoshes levensles

Yoga bracht haar mooie inzichten, zoals dat je niet je lichaam of je gedachten bent. Al kwam ze daar later toch een beetje van terug, vertelt ze in deze korte video:

Meer over Anoshe:

www.stillnessinyoga.nl

Doe nu zelf thuis yoga met Yogatv

Elke week nieuwe yogalessen en meditaties van de beste (inter)nationale docenten. Met thema’s als relax, detox, energie, meditatie, ochtend- & avondyoga en Pilates. Of je nu 5, 30, of 60 minuten hebt: doe yoga lekker thuis, via je smartphone, tablet of computer!

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief