Adriene Mishler Adriene Mishler
Adriene Mishler

Adriene Mishler


Ze was ‘een heel gewoon meisje uit Texas’ toen ze zes jaar geleden begon met het opnemen van yogavideo’s vanuit haar huiskamer. Inmiddels is ze wereldberoemd en heeft ze op haar YouTube-kanaal Yoga with Adriene bijna vier miljoen abonnees. Maak kennis met yogi Adriene Mishler.

De Amerikaanse Adriene was al vroeg zelfstandig en ze ging snel op zichzelf wonen: op haar zeventiende verliet ze het ouderlijk huis. In die periode maakte ze voor het eerst een yogales mee in een yogaschool. ‘Tijdens die les heb ik gehuild van geluk,’ vertelt ze. ‘Ik denk dat die gelukstranen gaan stromen wanneer je heel dicht bij jezelf komt.’ Vanaf dat moment hoorde yoga bij haar leven.

Haar missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. Hoe ze dit doet? Door haar eigen video’s op haar YouTube-kanaal ook zo toegankelijk mogelijk te maken. Als ik het kan, kan jij het ook: dat is wat zij uitstraalt. Dit is meteen de reden van haar grote succes. Ze is zichzelf, de girl next door, en ze praat tegen de kijker alsof het haar goede vriend is.

Yoga betekent voor Adriene de kunst van het wakker worden en van het thuiskomen bij wie je echt bent. ‘Yogahoudingen helpen je dichter bij je emoties, behoeften en plezier te komen. Ook maken ze je lichaam en geest sterker.’

Yoga is de kunst van het thuiskomen bij wie je echt bent’

Op Yoga by Happinez delen wij twee populaire lessen van Adriene: tegen angst en tegen rugpijn.

Meer over Adriene:

www.yogawithadriene.com

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief