Gratis yogales: Yoga is voor iedereen

Yoga Magazine bestaat tien jaar! Daarom maakten we een jubileum-yogales, Yoga is voor iedereen: waarbij 40 kleurrijke yogi’s ieder een houding doen. Zo zijn we allemaal met elkaar verbonden en creëren we eenheid. Met deze gratis slow flow les word je heerlijk ontspannen en soepel.

De les maakten we ter ere van ons tienjarig bestaan. 40 yogi’s, symbolisch gestyled in alle kleuren van de regenboog, doen iedereen een stukje van de les en vormen samen één fijne flow. Een serie die opent, ontspant, vrolijk maakt en je horizon verbreedt. Het achterliggende idee: we zijn allemaal één, en yoga is voor iedereen. Oud, jong, vrouw, man, homo, hetero, kind, gehandicapt, zwart, wit – en zelfs voor honden!

Doe mee met bekende yogi’s als Myrna van Kemenade en Johan Noorloos, maar ook Sanne Wallis de Vries, baby Sara, onze oudste abonnee en ons eerste covermodel.

Yoga is voor iedereen Yoga is voor iedereen estafette3 estafette4 estafette5 estafette6 estafette7

Bekijk vast een voorproefje van 1 minuut en doe de les daarna gratis op Yogatv. Deel hem met iedereen die je lief is!

Doe de les gratis

Yoga voor beginners

Online training
  • Leer de basis in 14 videolessen
  • Beheers de belangrijkste yogahoudingen
  • Yoga, meditatie en pranayama
bekijk de training
 
-
Reacties:
  • Dubai ⋆ Yoga Online

    […] is voor iedereen: daar zijn wij het helemaal mee eens! Bekijk onze online yogales Yoga is voor iedereen, die we ter ere van ons jubileum maakten, samen met 40 […]

  • Happy holi! ⋆ Yoga Online

    […] vorig jaar lieten inspireren door het Holifeest? Met ons jubileumnummer en onze gratis Yogatv-video Yoga is voor iedereen. Beide gemaakt in regenboogtinten, omdat we verbinding willen maken met jou en alle yogi’s van […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER:

Leer alles over Ayurveda op Sri Lanka