Happy Holi-Phagwa!

  • Leestijd: 1 minuut
  • Maartje Verhoeven

12 maart: vandaag barst het feest van de hindoes los.

Bonte kleuren vliegen als vrolijke regenbogen door de lucht. Tijdens Holi-Phagwa, het belangrijkste feest van de hindoes, gaat iedereen de straat op en besprenkelt elkaar met kleurpoeder en waterverf.

Iedereen wordt één: alle verschillen vallen weg, want iedereen ziet er hetzelfde uit. Het is het feest van de eenheid, maar ook van de overwinning van het goede over het kwade, en van het nieuwe jaar en de lente.

Verbind je met anderen

Wist je dat wij ons eind vorig jaar lieten inspireren door het Holifeest? Met ons jubileumnummer en onze gratis Yoga by Happinez-video Yoga is voor iedereen. Beide gemaakt in regenboogtinten, omdat we verbinding willen maken met jou en alle yogi’s van Nederland en België. En daarmee de boodschap uitdragen: yoga is voor iedereen, voor alle mensen in alle kleuren van de regenboog. Kind of bejaard, lenig of stijf als een plank, hindoe of atheïstisch, invalide of goed ter been, meisje of macho: iedereen kan via yoga en meditatie de verbinding maken met zichzelf. En via zichzelf weer verbinding maken met de mensen om zich heen.

Verbonden in verscheidenheid, als dat geen feestje is?

Delen via:
13 maart 2017 | Laatst gewijzigd op 25 april 2017

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief