Dit waren de populairste lessen op Yoga by Happinez in 2021

  • Leestijd: 3 minuten
  • Elsa Govaarts

Van yogalessen om te ontspannen, pittige flowlessen voor meer energie, Pilates work-outs en meditaties om in het nu te komen: op Yoga by Happinez vind je het allemaal. Maar welke lessen waren het populairst? Wij zetten het voor je op een rijtje. En heb je nog geen Yoga by Happinez? Probeer het nu de eerste twee weken gratis!

De vijf populairste lessen van 2021

Avondflow – Kuda

Avondyoga

De avondflow van Kuda komt uit ons digitale zomerretreat. Kuda geeft les vanuit het ‘nu’, om aan te kunnen voelen waar jouw lichaam op dat moment om vraagt, met het vertrouwen dat jij het thuis ook zo zal voelen. In deze les begeleidt hij je door een aantal ademhalingsoefeningen, ontspannende stretches en een heerlijke savasana (waarna je niet anders kan dan volledig in balans in slaap vallen!).

Vind vrede in je hart met Yin – Irene Sportel

Vind vrede in je hart

Deze Yinles van Irene Sportel is onder veel kijkers van Yoga by Happinez populair. Bij een les voor je hart horen natuurlijk… hartopeners! Irene begeleidt je door een aantal heerlijke Yin-houdingen die je hart openzetten. Ze sluit af met de Savasana en prachtige muziek op de handpan. Geef je over, laat los en geniet van deze hartverwarmende yogales!

Ochtendyoga – Annette Visser

annette visser

In deze les ochtendyoga met Annette Visser stretch je je bindweefsel en warm je jezelf langzaam op met milde oefeningen en fijne twists. Annette sluit de les af met een ademoefening waarmee je het vuurtje in jezelf opstookt zodat je vol verse energie aan je dag begint.

Yogapractice voor meer energie – Kim van der Veer

Pittige practice

Op 1 januari 2021 startten we met de Ayurveda Self-care challenge onder begeleiding van Ayurveda-coach en yogadocent Kim van der Veer. Deze pittige practice voor meer energie was een van de lessen uit de challenge en vonden jullie erg fijn. De les begint heerlijk rustig, zodat je lichaam de tijd krijgt om op te warmen. Daarna volgen de staande en zittende houdingen waarmee je je lichaam lekker aan het werk zet!

Herfstflow – Padmini

Herfstflow

In haar yogalessen houdt Padmini graag rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. Zo stemt ze haar lessen af op het moment van de dag en de cyclus van de maan. In deze herfstflow vier je de herfst. Je kunt de herfst zien als de uitademing van het jaar. Het is dé tijd om los te laten, te ontspannen en dichter bij de grond te komen. In dit seizoen kun je je ontdoen van alle ballast die je afgelopen jaar met je hebt meegedragen, zodat je met een lichter en opgeruimder gevoel aan een nieuw seizoen kan beginnen. Maar je kunt ‘m ook heel goed in de winter doen als je nu enthousiast geworden bent.


 

Delen via:
30 december 2021 | Laatst gewijzigd op 30 december 2021

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief