nietgratis
Ochtendyoga met Myrna

Ochtendyoga met Myrna

12.784 weergaven
Bewaar als favoriet

Behoefte aan simpele oefeningen ochtendyoga? Myrna van Kemenade vertelt eerst kort over haar eigen ochtendritueel. Daarna neemt ze je mee door haar favoriete yogaoefeningen, zoals de Liggende Twist. De houdingen zijn eenvoudig om te doen, maar hebben een diep effect. Dat voel je meteen.

Myrna: ‘Vroeger rolde ik echt mijn matje uit; door de jaren heen heb ik voor mezelf een meer relaxte manier gevonden om yoga in mijn ochtenden te integreren. Heel efficiënt, want zo hoef ik er niet eerder voor op te staan.’

Leg een matje klaar of ga op een kleedje of tapijt zitten. Myrna gebruikt voor de eerste oefening zelf therapy balls. Je kunt hiervoor eventueel 2 tennisballen in een netje doen (maar ga vooral eerst lekker kijken de eerste minuten). Ze laat zien welke oefeningen ze aan het aanrecht of de keukentafel doet en neemt je daarna mee door grondoefeningen.


Wist je dat we ook een Detox yogatraining hebben opgenomen met Myrna? Detoxen is een heerlijke manier om oude ballast op te ruimen. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk en emotioneel. In 5 lessen reset je jezelf op een veilige en aangename manier op al deze niveaus. Myrna leert je zachte yogahoudingen, adem- en mindfulness-oefeningen, voor zuiverheid, focus en meer energie.

7 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief