nietgratis
Herfstflow: laat ballast los en ontspan

Herfstflow: laat ballast los en ontspan

5.649 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze herfstflow vieren we de herfst! Je kunt de herfst zien als de uitademing van het jaar. Het is dé tijd om los te laten, te ontspannen en dichter bij de grond te komen. In dit seizoen kun je je ontdoen van alle ballast die je afgelopen jaar met je hebt meegedragen, zodat je met een lichter en opgeruimder gevoel aan een nieuw seizoen kan beginnen.

Deze les is geschikt voor alle niveaus, ook als je een ervaren yogabeoefenaar bent is dit een prettige practice. Voel je vrij om deze les elk moment van het jaar te beoefenen. Tijdens de les heb je een dekentje en een meditatiekussen nodig.

Yoga en de seizoenen

Deze les wordt gegeven door Padmini Kruitwagen. In haar yogalessen houdt Padmini graag rekening met de windrichting, het licht en het seizoen. Zo stemt ze haar lessen af op het moment van de dag en de cyclus van de maan. ‘De maan transformeert voortdurend. De opbouwende energie van de wassende maan is anders dan die van de afnemende maan. Ook de seizoenen hebben invloed. In de lente en zomer heb ik behoefte aan sterke flow-lessen met uitdaging en vuur. De winter roept juist het verlangen op om de vertraging op te zoeken en dicht bij de grond te zijn.’

Lees meer over Padmini Kruitwagen op haar docentpagina of volg haar op Instagram. Lees ook het grote interview dat ze gaf in Yoga by Happinez editie 5 (2021).

76 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief