nietgratis
Short intense Vinyasa flow

Short intense Vinyasa flow

7.360 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze korte maar intense Vinyasa flow is een heerlijke les om je dag mee te beginnen of juist af te sluiten. De yogales duurt twintig minuten en geeft je kracht en nieuwe energie.

Begin je nog maar net met yoga, of ben je geen ervaren yogabeoefenaar? Dan kan het tempo van deze les wat snel voor je zijn. Houd altijd je eigen grenzen in de gaten. Gaat het te snel of voelt iets niet goed? Kies dan voor Kindhouding tussendoor.

Vinyasa flow

Deze Vinyasa wordt gegeven door Barbara van Norden, yogadocent bij onder andere Svaha yoga in Amsterdam. Barbara geeft les in verschillende yogastijlen zoals Ashtanga, Vinyasa, Yoga Nidra en Yin yoga. Voor Yoga by Happinez maakte ze een serie howto video’s van verschillende yogahoudingen die je onder andere op onze Facebookpagina kan bekijken.

In deze practice flow je op je adem door verschillende bekende yogahoudingen. Zo doe je de Kat-Koe, Neerwaartse Hond, Plank, Cobra, Utkatasana, Krijger I, II en III, de Duif, de Koeienkop, de Kaars, Ploeg en Vis. En natuurlijk de Savasana om mee af te sluiten.

Meer over Barbara

Barbara van Norden volgde verschillende yogaopleidingen. Van Vinyasa (Svaha Yoga met Patrick & Gösta, David Lurey & Mirjam Wagner) tot Yin (Paul Grilley en Anoshe Overington) en van Ashtanga (Matthew Sweeney) tot Yoga Nidra (Kamini Desai). Daarnaast heeft ze een driejarige opleiding voor bewustzijnsontwikkeling gevolgd. Die sluit op een ander niveau prachtig aan op haar yogapad. Een pad naar bewustzijn en leven vanuit liefde. Lees meer over haar op haar docentpagina.

62 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief