nietgratis
Handsfree yoga: No Hands Vinyasa Flow

Handsfree yoga: No Hands Vinyasa Flow

2.581 weergaven
Bewaar als favoriet

Het klinkt raar, yoga zonder handen, maar soms is het juist best fijn. Bij handsfree yoga ontzie je je handen, polsen en armen. Dat is prettig als je een lichte blessure hebt of wanneer je last hebt van je polsen tijdens de les. Speciaal voor Yoga by Happinez maakte docent Sanja Dol-Lazarevic een yogales waarbij je niet op je handen hoeft te steunen en tóch een fijne practice hebt.

Het voordeel van handsfree yoga

Sanja over deze les: ‘In deze korte Vinyasa yogales ga ik je door een serie houdingen leiden, waarbij je geen gewicht op je handen en polsen hoeft te leggen. Op het moment van de opnames had ik een frozen shoulder, een grote ontsteking in mijn schouder. Daarom heb ik deze les ontwikkeld.

Als je zelf een blessure hebt aan je polsen of schouder, of je bovenlichaam wat rust wilt geven, is dit een geweldige yogapractice. Geen Neerwaartse Hond, geen Plank en geen andere houdingen waarbij je je handen en polsen belast. Er zijn ook geen props nodig voor deze les en hij is geschikt voor alle niveaus. Dus pak je mat en doe mee!’

Meer yoga van Sanja

Vond je deze les fijn? Sanja heeft nóg een les handsfree yoga gemaakt, volg ook haar ‘No Plank Vinyasa Flow‘.

Wil je meer lezen over Sanja? Kijk op haar docentpagina. Of volg haar op Instagram.

37 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief