nietgratis
Rustige yogales

Rustige yogales

5.596 weergaven
Bewaar als favoriet

Op 1 januari 2021 startten we met de Ayurveda Self-care challenge onder begeleiding van Ayurveda-coach en yogadocent Kim van der Veer. Herinner je je de lessen nog? Deze rustige yogales was de eerste les uit de challenge. Je kunt hem nu zo vaak volgen als je wil!

Yoga en ayurveda

Met haar bedrijf Rasa geeft Kim wekelijks yogales en organiseert Ayurveda-workshops en bijeenkomsten voor en met moeders waarin ze de filosofie achter Ayurveda en yoga deelt. Ze leert je dat luisteren naar je lichaam het belangrijkste is wat je kan doen. Daarbij maakt ze de eeuwenoude tradities van Ayurveda eenvoudig toepasbaar in onze drukke dagelijkse bestaan. Ook publiceert ze boeken over Ayurveda, voor volwassenen en kinderen.

Ayurvadatip van Kim uit de Self-care Challenge

‘Wil je Ayurveda meer en meer inpassen in je leven? Besef dan dat het belangrijk is om kleine stapjes te zetten. Bekritiseer jezelf niet, maar pak de draad weer op zodra het lukt. En kies voor in elk geval één ander fijn Ayurveda-ritueel dat je wel doet, zoals het tong schrapen of een (korte) olie-zelfmassage. Neem kleine stapjes; de meest duurzame veranderingen maak je niet in één dag.’

Wil je meer weten over Kim? Ga naar haar docentpagina of volg haar op @kimvdveer!

Met dank aan Grace Locations.

31 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief