nietgratis
Herstellende yoga: Healing Flow

Herstellende yoga: Healing Flow

7.849 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les herstellende yoga van Marloes van Houten richt je je aandacht op het helen van jezelf, van je lichaam en van je geest. Kom tot rust, open je hart, maak je gewrichten los, laat je bloed weer stromen en voel hoe de rust je kracht, energie en vertrouwen geeft.

Herstellende yoga

Deze Healing flow is een rustige les waarin Marlies ademhaling, zachte yogahoudingen en haar therapeutische kennis inzet om je weer in balans te brengen. Deze les is onder andere een aanrader voor mensen die fysiek en/of mentaal in een herstelproces zitten. Maar dat betekent zeker niet dat je de les niet kan volgen als er geen vuiltje aan de lucht is. De les is een weldaad voor je lijf, je hoofd en je hart. Je komt tot rust en schudt stress en spanning af daar waar er nog zit. Voor deze yogales is het fijn om een meditatiekussen en een bolster te hebben. En een dekentje voor de eindontspanning.

Gedicht

In deze yogales leest Marloes een gedicht voor dat ze zelf schreef. Je kunt het hier teruglezen:

Who told you God is a white old man

Rigid and strict

Picky and judgmental

Every form of life

Starts within the womb

Starts from nothingness

Into creation

God is a woman

Loving and kind

And you….

Are loved, wanted, planned for and planted in this time and season.

Do not hide. Nurture YOU… and all that was and will be given to you

Over de docent

Beweging en afwisseling zitten Marloes van Houten in het bloed. Als yogadocent, traumatherapeut én danser werkt ze over de hele wereld. Ze helpt mensen in hun helingsproces via beweging. Hiervoor volgende ze verschillende studies, maar ze put ook uit haar eigen levenservaring. Naast deze Healing Flow, maakt Marloes ook een Dance Flow voor Yoga by Happinez. Lees meer over Marloes op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

104 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief