nietgratis
Yoga voor zelfliefde: Embrace your inner heart

Yoga voor zelfliefde: Embrace your inner heart

3.796 weergaven
Bewaar als favoriet

Yoga voor zelfliefde

De liefde, daar weet yoga- en tantradocent Afke Reijenga alles van! In deze liefdevolle zomerles yoga voor zelfliefde neemt ze je mee op een reis van het hoofd naar het hart. En eenmaal in je hart kan je gaan openen. 

De les bestaat uit zachte sierlijke houdingen die je lichaam, maar ook je gemoed lekker soepel maken. Na afloop zul je merken dat je niet alleen meer energie hebt, maar ook bruist van liefde. Volg de les in de avond of de ochtend of gewoon lekker tussendoor en geniet!

Tantra workshop in Yoga by Happinez

Afke Reijenga (1969) stond meerdere keren in en op de cover van Yoga by Happinez. Ze is een bevlogen en gevierd yoga- en tantradocent en geeft zowel in Nederland als in het buitenland – en altijd met een grote glimlach – yoga.

In de online zomerspecial van Yoga by Happinez (juni 2021) kun je nu ook een mini Tantra-workshop van Afke volgen. In deze workshop vertelt ze over de basis van Tantra en wat Tantra haar heeft gebracht en leert ze je een aantal oefeningen die je alleen en met je partner kan doen.

Meer lezen over Afke en haar yogalessen en Taste of Tantra weekenden? Kijk op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

63 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief