Vlissingen Yoga citygids

 • Leestijd: 3 minuten
 • Linda Korsten

Vlissingen ligt aan zee en dat geeft je citytrip net wat meer vakantievibes. Ga voor een actieve les op het strand of word lekker rozig en ontspannen van een les Yoga Nidra of Restorative Yoga. Ook super: SUP-yoga op het Veerse Meer!

Yoga in Vlissingen

1. Diepe ontspanning

Yoga Sadhana zit in een prachtig oud pand – het plafond uit 1640 is heel geschikt voor je drishti, je focusblik. Ervaren, goed opgeleide docenten bieden je naast lessen ook bijscholingen, yogafilosofie en ceremonies. Eigenaar Sascha Pfeifer is gespecialiseerd in Yoga Nidra diepteontspanning: liggende yogahoudingen en geleide meditaties met een snufje zelfreflectie en filosofie. Zoek je meer fysieke uitdaging, kies voor integrale yoga: Yoga Nidra in combinatie met krachtigere houdingen. Nieuw is de zondagyoga, lekker lui om 11 uur!

yogasadhana.nl

Als nieuw lid ontvang je een kleurrijke yogamat met draagriem, normaal € 30,- (neem het nieuwste Yoga by Happinez mee bij inschrijving!)

Maak kans

2. Just beachy

Die spirituele onzin is niks voor mij, vond ze altijd. Maar na een lange reis door Thailand dacht Jessica Groenenberg daar heel anders over. Haar passie ligt in krachtige vormen van yoga, goede alternatieven voor het traditionele rondje cardio! Sinds een jaar of tien geeft ze met Yoga By The Sea lessen op het Vlissingse strand. Ze is ook de eerste yogadocent in Zeeland die begon met de populaire SUP-yogalessen op het Veerse Meer. Want zoals Jessica zegt: ‘Wat is er nu fijner dan yoga in de natuur?’

yogabythesea.nl

Wij mogen 3 keer 2 gratis SUP yogalessen weggeven.

Maak kans

3 In de herstelmodus

Diana van der Gaast is je go-to-girl voor Restorative Yoga. Deze verzachtende, verstillende vorm van yoga helpt je herstellen van stress. Rustend in kussens gaat je lichaam zich ontspannen en komt er een weldadige rust over je heen. Je stuurt je adem om ruimte te maken in gebieden waar je spanning voelt. Een cursist noemde het ‘net alsof je aan de oplader ligt: daarna voel je je uitgerust en ontspannen’. Wil je Diana ervaren vanuit je huiskamer? Ze geeft een Restorative les in onze online training Anti-stress!

yogaflow.nl

We geven 5 lessen van€ 12,50 weg voor twee personen.

Maak kans

4. Yoga is voor iedereen

Stacey Naerebout vond verdieping door yoga te leren aan ouderen. Haar studio Namasté Yogastudio Vlissingen is een mooie oude ruimte met luikjes en puntdak.

namasteyogavlissingen.nl

Meer leuks in Vlissingen

Doen

 • Bij Momentje Mij kun je terecht voor allerlei holistische massages. Myrthe geeft in augustus ook yogalessen op het strand.Women only. momentjemij.nl
 • Must voor mannen: Sleazy Tiki Barber- shop, een echte barbier in de leuke Sint Jacobsstraat. facebook.com/sleazytiki
 • Een van de mooiste fietspaadjes van het land slingert vanuit Vlissingen door de duinen naar Westkapelle.

Food

 • Fijn terrasje bij de Sint Jacobskerk: Sintjacobscafé. Lekkere lunchplankjes om te delen, maar ook biologische wijnen, verse kruidenthee en huisgebakken taart. sintjacobscafe.nl
 • Topstek voor de lunch: De Gevangentoren. Met rond terras pal boven het strand. restaurantdegevangentoren.nl

Shoppen & Slapen

 • Het ambachtelijke ijs in de IJswinckel wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten. deijswinckel.nl
 • Aan het eind van de kilometerslange boulevard vind je het nieuwe LARGO Noordzee Resort Vlissingen. Kies voor een stoere duinlodge of lekker zonnige ‘urban villa’. largo.nl
 • Het appartement boven Yoga Sadhana is te huur: zoek naar Charming sunny apartment op Airbnb. De studio zelf is trouwens ook te huur via Airbnb.

Illustratie: Ingrid Bockting


Staat jouw yogaschool er niet bij? Plaats hieronder een reactie!

Delen via:
1 augustus 2019 | Laatst gewijzigd op 21 juli 2023

Onbeperkt yoga en meditatie

 • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
 • Met de beste Nederlandstalige docenten
 • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

3 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief