nietgratis
Shiva Shakti yogaflow

Shiva Shakti yogaflow

5.312 weergaven
Bewaar als favoriet

Deze sierlijke Shiva Shakti yogaflow is dé favoriete sequence van docent Afke Reijenga. De dans van Shiva en Shakti is een hele oude les uit het noorden van India, uit een klein dorpje Assam. Een plaatsje waar ze vroeger helemaal geen dokters hadden, maar wel yoga en Ayurveda om gezond te blijven.

Over de Shiva Shakti yogaflow

Deze sierlijke Shiva Shakti yogaflow houdt je vrolijk, soepel en energiek. Deze serie wordt vaak gedaan in Tantra yoga. Het is de perfecte mix tussen mannelijk (Shiva) en vrouwelijk (Shakti), tussen yin en yang. Er zitten veel vloeiende, cirkelende bewegingen in en – ook wel eens fijn – geen enkele Neerwaartse Hond!

Tantra workshop in Yoga by Happinez

Afke Reijenga (1969) stond meerdere keren in en op de cover van Yoga by Happinez. Ze is een bevlogen en gevierd yoga- en tantradocent en geeft zowel in Nederland als in het buitenland – en altijd met een grote glimlach – yoga.

In de online zomerspecial van Yoga by Happinez (juni 2021) kun je nu ook een mini Tantra-workshop van Afke volgen. In deze workshop vertelt ze over de basis van Tantra en wat Tantra haar heeft gebracht en leert ze je een aantal oefeningen die je alleen en met je partner kan doen.

Meer lezen over Afke en haar yogalessen en Taste of Tantra weekenden? Kijk op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

53 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief