Help Tastea bij het maken van een nieuwe yogathee!

  • Leestijd: 3 minuten
  • Elsa Govaarts

Zeg eens eerlijk: gaat er iets boven een warm kopje smaakvolle thee na een heerlijke yogales? Thee en yoga zijn de perfecte combinatie! Daarom mogen jullie, als trouwe online fans van Yoga by Happinez, helpen bij het ontwikkelen van de nieuwe yogathee van Tastea.

Tastea Blog

Yoga en thee voor je gezondheid

Een kopje thee na je practice is niet alleen heerlijk, het doet ook wonderen voor je gezondheid. Net als yoga helpt thee bij het afvoeren van afvalstoffen en het stimuleren van een gezonde levensstijl. De ingrediënten in een blend bepalen de smaak en het effect van de thee. Het samenstellen van een blend is dan ook een zorgvuldig proces. Gersom werkt voor Tastea en vertelt: ‘Onze thee is echt een beleving, de melanges bestaan uit verse theebladeren en bijzondere kruiden, specerijen en vruchten die je gezondheid ondersteunen. Denk aan ginseng, gember, kamille, lavendel en rozenblaadjes. Ook hebben we theeën met bijzondere ingrediënten zoals popcorn en bladgoud. Zodra je een blik opent worden al je zintuigen geprikkeld.’ Inmiddels heeft Tastea verschillende soorten blends zoals Women’s Pause, voor tijdens de overgang en Energy Boost, voor meer energie. Gersom: ‘Een yogathee ontbreekt nog aan ons assortiment, yoga en thee zijn voor ons een natuurlijke match.’

Meer dan alleen thee

Yoga is meer dan alleen een yogales volgen. Het is een levensstijl en dat geldt ook voor het drinken van thee. De thee van Tastea ondersteunt een bewuste levensstijl. Gersom: ‘De theecultuur gaat ver terug, het klaarmaken van losse thee is een klein ritueel. Met onze thee creëer je een moment voor jezelf.’ De ingrediënten in de thee ondersteunen je gezondheid. Zo kunnen de theeën je helpen met afvallen, tot rust komen of juist energieker de dag doorkomen. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk om ook zélf gezonde keuzes te maken zoals gevarieerd eten, voldoende bewegen en tijd vrijmaken om te ontspannen. Een kopje thee versterkt dat ontspannen gevoel, bijvoorbeeld na deze ochtendmeditatie of na deze yogaoefening om beter te slapen.

Help mee! Word lid van het testpanel

Dat yogi’s van thee houden is Tastea niet ontgaan. Tastea ontwikkelt in samenwerking met Yoga by Happinez een nieuwe theesmaak die past bij de yogi lifestyle. Gersom: ‘We willen bijdragen aan dat moment voor jezelf voor of na een yogasessie. Daarom betrekken we yogi’s graag bij het samenstellen van deze nieuwe blend en nodigen we de lezers van Yoga by Happinez uit voor ons testpanel.’

Word jij helemaal warm van een nieuwe theesmaak die je kunt combineren met jouw yoga practice? Tastea is op zoek naar yogi’s voor het testpanel van de nieuwe yogathee. Je proeft als eerste de blend, geeft via een vragenlijst feedback om tot de beste blend te komen én ontvangt als eerste de nieuwe yogathee van Tastea.

Er zijn dertig plekken in het testpanel. Voel je je geroepen? Meld je nu aan voor 1 september:

MEER INFORMATIE

Delen via:
18 augustus 2021 | Laatst gewijzigd op 26 augustus 2021

Onbeperkt yoga en meditatie

  • Meer dan 25 yogastijlen en 400 online lessen zonder reclame
  • Met de beste Nederlandstalige docenten
  • Kies lessen voor ontspanning, een soepel lichaam of meer energie, meditaties, mindfulness- en ademoefeningen

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief