nietgratis
Kinderyoga: Meditatie op het strand (groep 7/8)

Kinderyoga: Meditatie op het strand (groep 7/8)

794 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les Kinderyoga leert yogadocent Rosanne Mostert hoe je tot rust kan komen met meditatie. De les is speciaal gemaakt voor kinderen uit groep zeven en acht, maar voor vaders en moeders (en docenten) is deze meditatie ook heerlijk om mee te doen. Rosanne maakt uitgebreid gebruik van fantasie en de kracht van de verbeelding en leert je kind wegdromen naar een wereld zonder zorgen.

Over deze meditatie

Deze begeleide meditatie is als volgt opgebouwd: Je beeld je in dat je op het strand bent en laat je lichaam in het zachte zand zakken. Je voelt de warmte van de zonnestralen op je hele lichaam (bodyscan), luistert naar het ruisen van de zee en voelt de wind door je haren. Je hoeft even helemaal niets en laat de wind al je gedachten wegblazen.

Over Rosanne

Rosanne Mostert is docent Kinderyoga en inspireert kinderen (én hun ouders!) met haar energieke, creatieve en ontspannende lessen. Voor Yoga by Happinez maakte ze vier vrolijke Kinderyogalessen. Ze volgde een opleiding tot docent Kinderyoga bij Helen Purperhart en geeft yogalessen op onder andere Zappelin. Lees haar docentpagina, volg haar op Instagram of beluister samen met je kinderen haar podcast vol fijne verhalen voor kinderen!

0 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief