nietgratis
Yoga bootcamp – week 6

Yoga bootcamp – week 6

5.452 weergaven
Bewaar als favoriet

De laatste les van de zesweekse yoga bootcamp. Hopelijk hebben de lessen eraan bijgedragen dat je een discipline hebt opgebouwd om met regelmaat op je mat te komen. Probeer dit vol te houden. De video’s kun je blijven herhalen of combineren naar je eigen behoefte.

Belangrijk is dat de practice jou dient in plaats van andersom. Het moet dus geen verplichting worden om een bepaalde serie te doen. Luister naar je lichaam en kies een vorm of les die op dat moment bij je past. Dan kost het je geen moeite om op de mat te stappen!

Probeer na zes weken te evalueren: merk je verschil met de eerste weken? In je lichaam, geest of het uitrollen van de mat?

Yoga bootcamp challenge

Wat is de yoga bootcamp? Dat lees je hier.

Doe de andere lessen mee:

  • Week 1 (waarin Danielle je de 8 basishoudingen leert)
  • Week 2 (waarin we de houdingen herhalen)
  • Week 3 (waarin de houdingen iets moeilijker en zwaarder worden)
  • Week 4 (waarin het tempo omhoog gaat)
  • Week 5 (met nieuwe variaties)

Online training Slank met yoga

Meer lessen van yogadocente Danielle Raats? In de online training Slank met yoga leer je hoe je fit, slank en gezond kunt worden met yoga en meditatie.

Ontdek hoe je gezonde keuzes maakt op gebied van beweging, ontspanning en voeding en volg online yogalessen van Danielle: actieve Yang-lessen afgewisseld met ontspannende Yin-sessies. Zo leer je in 7 weken (of meer) oude gewoontes loslaten, zelfvertrouwen opbouwen en kiezen voor een gezond eetpatroon. Naast de video’s krijg je recepten, achtergrondinformatie en reflectievragen.

NAAR DE TRAINING

20 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief