nietgratis
Wakker worden met Warriors

Wakker worden met Warriors

665 weergaven
Bewaar als favoriet

Een heerlijke energieke les vol Warriors waarmee je krachtig aan je dag te begint én jezelf grond.

Ochtendyoga met Warriors

Deze les is onderdeel van een reeks ochtendyoga lessen die we met Annette Visser hebben opgenomen. Er komen veelal staande houdingen voor in de les, zoals de Warriors, die je kracht en gronding geven. De les is een uitnodiging om in elke Krijger-houding die je aanneemt, de energie bewust vanuit de grond onder door je lichaam heen te laten bewegen.

Zie het als levenslust dat in je wordt aangewakkerd en je letterlijk energie geeft om de dag vol goede moed aan te gaan. Want naast dat je met Warriors kracht beoefent, kun je ook meer flexibiliteit en een scherpe mentale focus ervaren.

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.

Lees meer over Annette op haar docentpagina. Hier vind je ook andere lessen ochtendyoga en avondyoga van haar.

Wil je meer lessen ochtendyoga volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Ochtendyoga.

 

Kledingcredits

Top via Yoga Specials en legging via Lulu Lemon

 

17 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief