nietgratis
Ochtendyoga met Zonnegroeten

Ochtendyoga met Zonnegroeten

8.801 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze les ochtendyoga met Annette Visser warm je jezelf lekker op met een activerende oefening uit de Kundalini yoga gevolgd door een energieke serie Zonnegroeten. Daar gaat de zon automatisch van schijnen, zelfs als het buiten grauw is. Maak je spieren soepel en sterk, voel de energie stromen en begin krachtig aan je dag.

Over deze ochtendyoga met Zonnegroeten

Begin je nog maar net met yoga? Dan kan deze les op sommige momenten best intens zijn vanwege de spierkracht die je nodig hebt voor bepaalde houdingen. Je kunt dan altijd kiezen voor een kleine pauze in de Kindhouding. Door deze les vaker te volgen zul je merken dat je steeds soepeler meebeweegt op het ritme van de houdingen.

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.
Annette over yoga:

Yoga is voor mij het pad naar de vrijheid. Je hebt er niets voor nodig, je kunt yoga overal doen. Het is verbinding met jezelf, met anderen, met alles om je heen. Met als enige ‘tool’ je eigen ademhaling.

Lees meer over Annette Visser op haar docentpagina. Hier vind je ook andere lessen ochtendyoga en avondyoga van haar.

Wil je meer lessen ochtendyoga volgen? Bekijk alle lessen in ons filter Ochtendyoga.

98 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief