nietgratis
Stretches en twists

Stretches en twists

4.967 weergaven
Bewaar als favoriet

Stretches en twists met Annette Visser

In deze yogales met stretches en twists stretch je je bindweefsel en warm je jezelf langzaam op met milde oefeningen en fijne twists. De les is kort, maar krachtig. Na vijf minuten voel je je weer fris en in balans!

Deze yogales kun je op ieder moment van de dag doen: ’s morgens om lekker wakker te worden, tussen de middag om jezelf even te resetten, tussendoor als je je wat stijf voelt of ’s avonds om de spanning van de dag los te laten. Hij duurt maar vijf minuten, maar dat is al genoeg om je weer helemaal herboren te voelen.

Over Annette Visser

Annette Visser werd geboren in Amsterdam en droomde van een danscarrière. Door een hernia en de daaropvolgende operatie werd ze echter beperkt in haar bewegingen. Ze ontdekte yoga en merkte hoe het haar lichaam weer sterk en flexibel maakte. Daarbij temperde yoga haar eetlust en later haar overgangsklachten. Annette merkte dat yoga niet alleen haar lichaam goed deed, het maakte haar ook mentaal krachtiger. Ze besloot de docentenopleiding te volgen en geeft nu yogales via yogawithannettevisser.nl.
Annette over yoga:

Yoga is voor mij het pad naar de vrijheid. Je hebt er niets voor nodig, je kunt yoga overal doen. Het is verbinding met jezelf, met anderen, met alles om je heen. Met als enige ‘tool’ je eigen ademhaling.

Lees meer over Annette Visser op haar docentpagina of kijk op yogawithannettevisser.nl.

14 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief