nietgratis
Pilates voor sterke buik- en rugspieren

Pilates voor sterke buik- en rugspieren

5.244 weergaven
Bewaar als favoriet

Pilates voor sterke buik- en rugspieren

In vrijwel elke les Pilates komen de buik- en rugspieren aan bod, maar in deze les ga je nét even wat verder. Wil je een krachtige core ontwikkelen, maar wel op een verantwoorde manier? Volg dan regelmatig deze les van Marrigje van Roessel.

Marrigje over deze les: ‘Als je core sterk is – denk aan je hoge buikspieren, je schuine buikspieren, je bekkenbodemspieren en je diepe rugspieren, werkt dit door in je hele lijf. Dat voordeel zul je dus ook ervaren als je loopt of simpelweg zit. Je core trainen is ook heel belangrijk als je er nog een sport naast doet, zoals hardlopen. Tip: let goed op je ademhaling tijdens de les!’

Wil je meteen een andere les van Marrigje inplannen? Volg dan haar Pilatesles met yogahoudingen.

Over Marrigje van Roessel

Na haar studie aan de balletacademie in Amsterdam werkte Marrigje jarenlang als danseres en op haar zestiende gaf ze al les. Tot ze op een gegeven moment Pilates ontdekte en besloot Pilatesdocent te worden. Ze volgde verschillende Pilates-opleidingen in binnen- en buitenland en inspireert haar trouwe leerlingen, waaronder haar eigen moeder, al jaren. Lees meer over Marrigje op haar docentpagina of volg haar op Instagram.

52 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief