nietgratis
Ochtendyoga met Gregory Forster

Ochtendyoga met Gregory Forster

11.862 weergaven
Bewaar als favoriet

In deze krachtige les ochtendyoga aan zee laat yogadocent Gregory Forster alle energie door je lichaam stromen. Zelf doet hij deze les iedere ochtend, om vitaal en gezond te blijven. 

Krachtige ochtendyoga

Gregory combineert zijn gezonde “ital” leefstijl met yoga. Die term Ital is een afkorting van het woord vitaal. Ital staat voor de zorg voor een gezond lichaam en een vitale geest. Deze ochtendflow helpt je daarbij, en hoe!

Gregory begint met de wisselende neusgatademhaling. Als deze ademhalingsoefening wat zwaar voor je is, kun je ook rustig je eigen ademhaling volgen. Daarna doet Gregrory een reeks zonnegroeten, waarvan twee met mantra’s. In een energieke flow begeleidt hij je door een serie asana’s zoals de Driehoek, de Schouderstand, de Brug, de Vishouding, de Boom en verschillende vooroverbuigingen, achteroverbuigingen en twists.

In deze les zitten ook de Hoofdstand en de Kraanvogel. Kun je de Hoofdstand nog niet, dan geeft Gregory je een variatie die je wel kunt doen. Heb je moeite met de Kraanvogel? Kies dan voor Kindhouding.

De Savasana sluit hij af met muziek met een heerlijke Reggae twist. Na deze les kan je dag niet meer stuk en zul je bruisen van energie én optimisme!

Voor Yoga by Happinez 4 van 2020 maakte Gregory een speciale Sivananda serie. Meer weten over Gregory? Kijk op zijn docentpagina of ga naar Uprising Yoga.

184 reacties


Schrijf je nu in voor de yoga nieuwsbrief